Peda.net > Verkkolehtien etusivu > Kannonkoski >

Oppilaskuntauutiset

  Kirjaudu toimitukseen >>
Etusivu > Oppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2005-2006 > Sisällysluettelo

Oppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2005-2006

Oppilaskunnan hallituksen kokous pidettiin 24.08.2005 ja siellä neuvoteltiin tulevan lukuvuoden tapahtumista. Tässä olisi alustava suunnitelma toiminnasta, johon tietysti saattaa tulla muutoksia.

Toimintavuosi alkaisi discolla, joka pidettäisiin keskiviikkona 28.09 koulun liikunta- ja juhlasalissa. Se on tarkoitettu 4-9 luokkalaisille ja se kestää kello 18.00-20.30. Muitakin discoja pidetään, jos osallistujia on ja disco sujuu hyvissä merkeissä. Joten kaikki innokkaat tanssimaan, nauttiman musiikista ja tapaamaan ystäviä. Discon tuotto menee oppilaskunnalle, jotta kouluun saataisiin mukavuutta.

Toimintaa jatkuu heti samalla viikolla, kun perjantaina 30.09 on päivätyökeräys, jonka tuotto menee Sydänlapset Ry:n Sydän Yhdistää - kamppanjalle.

Suunnitteilla on puuhapäivä jonakin lauantaina koulun liikunta- ja juhlasalissa. Ohjelmaa sinne yritämme järjestää, kuten esimerkiksi ongintaa, kasvomaalausta, temppurata sekä leikkimielisiä kilpailuja. Puuhapäivä on tarkoitettu perheiden pienimmile ja koululla on myös silloin lapsiparkki. Puolet tuotosta menee oppilaskunnalle ja puolet tuotosta lahjoitamme hyväntekeväisyyteen (kohde avoin).

Yritämme kasata teemapäivän jollekin koulupäivälle koulun alueelle. Hyviä ideoita otetaan vastaan sekä toivomuksia siitä, mikä teema olisi ja mitä päivään sisältyisi.