Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > SVV-etusivulle >>
Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Tervetuloa!


SVV-ohjelmalla on uusi verkkosivu osoitteessa www.vapausjavastuu.fi. Verkoston Peda.net-ympäristöä ei enää päivitetä. Tervetuloa tutustumaan ajankohtaisiin tapahtumiin uudella sivustolla.

Sivistystyön Vapaus ja Vastuu (SVV) on vapaan sivistystyön tutkimuksen yhteistyöohjelma, jonka toteuttaminen on alkanut vuoden 2011 syksyllä.

Avoimen tutkimusverkoston kokoonpano

Tutkimusverkostoon kuuluvat tässä vaiheessa Itä-Suomen ja Tampereen yliopistot sekä Åbo Akademi. Vapaa Sivistystyö ry (VST) koordinoi verkoston toimintaa. SVV-yhteyshenkilöinä toimivat
- Tampereella Anja Heikkinen, anja.heikkinen(at)uta.fi sekä Jenni Pätäri, jenni.patari(at)sivistystyo.fi
- Joensuussa Ari Sivenius, ari. sivenius(at)uef.fi,
- Vaasassa Petri Salo, psalo(at)abo.fi ja
- VST ry:ssä Leena Saloheimo, leena.saloheimo(at)sivistystyo.fi.

Verkostoa rakennetaan edelleen

Avoimeen tutkimusverkostoon voi liittyä vapaan sivistystyön tutkijoita ja opiskelijoita yliopistosta riippumatta. Tutkijatapaamiset ovat avoimia kaikille sivistystyön vapauden ja vastuun aspektien tutkimuksesta kiinnostuneille.

Myös muuta kuin tutkimusta - Yhteistyö on voimaa!

SVV-ohjelma pyrkii vapaan sivistystyön eri toimijatahojen välisen vuorovaikutuksen sekä alan tutkimuksen vahvistamiseen. Olitpa sitten alan ammattilainen, tutkija, opiskelija tai muuten vapaan sivistystyön teemoista kiinnostunut, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan esimerkiksi ohjelman tutkiviin opintokerhoihin Tampereella tai sivistysiltamiin Joensuussa. Lisätietoa alueellisesta ohjelmasta löytyy mm. Tampereen ja Itä-Suomen yliopiston valikoista.
 

 

 
 
 
 
 
 

Tutkimustori - tutkimusaiheita ja tutkimuksen tekijöitä

Liitteessä vapaata sivistystyön toimijoilta tulleita ehdotuksia opinnäytetyön (kandi-, gradu- tai väitöstutkimukset) aiheiksi. Ohjauksesta voi neuvotella ainakin SVV-ohjelman professorien Anja Heikkisen, Jyri Mannisen ja Petri Salon kanssa.
 

Uutiset

 

Kalenteri

<<Huhtikuu>> <<2017>>
Ma Ti Ke To Pe La Su
13 1 2
14 3 4 5 6 7 8 9
15 10 11 12 13 14 15 16
16 17 18 19 20 21 22 23
17 24 25 26 27 28 29 30
Näytä: Menneet | Tulevat | Kaikki
 

Ajankohtaista

SVV-ohjelmalla on uudet verkkosivut osoitteessa www.vapausjavastuu.fi. Peda.net-ympäristöä ei enää päivitetä. Tervetuloa uusille sivuille! Welcome to our new website www.vapausjavastuu.fi!

Pirkanmaan tutkiva opintokerho 31.10. Teemana vapaa sivistystyö ja alueellinen hyvinvointi. Vieraana professori Jeremiah Kirway ReWell-partneriyliopistosta Mzumbesta. Huomaathan muuttuneen paikkatiedon! Ks. lisää uudelta verkkosivulta.

Vapaan sivistystyön tutkijatapaaminen Varkaudessa 28.-29.8.Tutkijatapaaminen järjestetään osana vapaan sivistystyön valtakunnallisia kesäpäiviä 28.-29.8.2014 Varkaudessa. Päivien ohjelma ja ilmoittatumistiedot ovat luettavissa tapaamisen omalla sivulla.

Avoin kirjoittajakutsu Sivistystyön Vapaus ja Vastuu -ohjelman teemoja kokoavaan verkkopamflettiin. Tutustu julkaisuun sen omalla sivustolla, joka löytyy linkin takaa. Tervetuloa mukaan!

6th Nordic Adult Education and Learning Conference, Tampere 25.-28.3.2015
- Konferenssille on avattu virallinen sivusto. Call for Papers on käynnissä. Käy tutustumassa.
- The official webpage is open. Welcome!