Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >
Logo
YLLÄPITOON >>    

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu sijaitsee Kyynämöisten kylällä noin 7,5 km Uuraisilta Multian suuntaan. Koulu on rakennuksena perinteinen puukoulu, vaikkakin arkkitehtuurissa on hieman uudempaakin tunnelmaa laajennusosan tultua perinteisen koulun siipeen.

Kieppi eli liikuntahalli eteis- ja varastotiloineen on erillinen puurakennus ja valmistunut v. 1996. Puukäsityötila toimii vuokra-asuntorakennuksen yhteydessä ja on varustelutasoltaan hyvä.

Koululla työskentelee kolme luokanopettajaa, englanninopettaja ja erityisopettaja, koulunkäynninohjaaja, keittäjä-siivooja sekä talonmies.

Koulussamme on lukuvuonna 2013-2014 oppilaita 47. Opetus tapahtuu yhdysluokissa 1-2lk. , 3-4 lk. ja 5-6 lk. Koulutilat antavat hyvät puitteet luokka- ja muulle pienryhmätoiminnalle.

Kaikissa oppiaineissa tarjoamme pätevien opettajien kautta hyvää opetusta ja mukavia oppimishetkiä. Musiikin ja kuvaamataidon välineistö on erittäin monipuolinen, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppimiselle. Oma upea liikuntahalli antaa mahdollisuudet monipuolisen liikunnan toteuttamiseen ja liikuntaelämyksiin. Halli toimii paljon iltakäytössä ja näin palvelee kaikkia Uuraisten kunnan asukkaita.

 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu
 

Liikuntahalli Kieppi

Liikuntahalli Kieppi
 

Kävijöitä 22.08.2010 alkaen (Viimeksi muokattu 4.5.2014)

Ilmainen www-
laskuri