Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >
Logo
YLLÄPITOON >>    

Ilmoitustaulu

Tervetuloa kouluun!

Koulu alkaa pe 14.8.2015 klo 8.30. ja päättyy klo 11.30.
Koulukyydit toimivat viimevuotiseen tapaan, samojen aikataulujen mukaan.
 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu sijaitsee Kyynämöisten kylällä noin 7,5 km Uuraisilta Multian suuntaan. Koulu on rakennuksena perinteinen puukoulu, vaikkakin arkkitehtuurissa on hieman uudempaakin tunnelmaa laajennusosan tultua perinteisen koulun siipeen.

Kieppi eli liikuntahalli eteis- ja varastotiloineen on erillinen puurakennus ja valmistunut v. 1996. Puukäsityötila toimii vuokra-asuntorakennuksen yhteydessä ja on varustelutasoltaan hyvä.

Koululla työskentelee kolme luokanopettajaa, kiertävinä opettajina englanninopettaja, erityisopettaja ja kaksi tuntiopettajaa. Lisäksi henkilökuntaamme kuuluu henkilökohtainen avustaja ja koulunkäynninohjaaja sekä keittäjä-siivooja.

Koulussamme on lukuvuonna 2014-2015 oppilaita 50. Opetus tapahtuu yhdysluokissa 1-2lk. , 3-4 lk. ja 5-6 lk. Koulutilat antavat hyvät puitteet luokka- ja muulle pienryhmätoiminnalle.

Kaikissa oppiaineissa tarjoamme pätevien opettajien kautta hyvää opetusta ja mukavia oppimishetkiä. Musiikin ja kuvaamataidon välineistö on erittäin monipuolinen, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppimiselle. Oma upea liikuntahalli antaa mahdollisuudet monipuolisen liikunnan toteuttamiseen ja liikuntaelämyksiin. Halli toimii paljon iltakäytössä ja näin palvelee kaikkia Uuraisten kunnan asukkaita.

 

Kävijöitä 22.08.2010 alkaen (Viimeksi muokattu 10.8.2015)

Ilmainen www-
laskuri
 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu
 

Liikuntahalli Kieppi

Liikuntahalli Kieppi