Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >
Logo
YLLÄPITOON >>    

Koulukyydit 2014-2015

Hei!
Uusi lukuvuosi kolkuttelee jo ovella ja pikku hiljaa aletaan valmistautumaan koulun alkuun. Koulukuljetukset säilyvät lähestulkoon ennallaan. Edelleen oppilaita kuljettavat Uuraisten liikenne kirkonkylän suuntaan ja Simo Aholan taksi Virtasalmentien, Kelloperän ja Kotaperän suuntaan. Uuraisten liikenteen aamukuljetus ja sen aikataulu pysyy ennallaan kirkonkylän ja Kotaperän suunnan oppilaiden osalta. Kelloperän ja Virtasalmentien taksin osalta aikataulu muuttuu 10 minuuttia viime vuotista myöhemmäksi. Kelloperän taksi on siis aamulla koululla noin 7.50. ja Virtasalmentien suunnan osalta vasta klo 8.25. Oppilaat siis voivat tulla pysäkille 10 minuuttia viime vuotta myöhemmin. Koulun päättymisajat oppilaat saavat mukaansa ensimmäisenä koulupäivänä. Maanantaina 11.8. koulu päättyy klo 11.30. Sen jälkeen jatketaan lukujärjestyksen mukaisesti.

Tapaamisiin maanantaina!

T: Kati
 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu sijaitsee Kyynämöisten kylällä noin 7,5 km Uuraisilta Multian suuntaan. Koulu on rakennuksena perinteinen puukoulu, vaikkakin arkkitehtuurissa on hieman uudempaakin tunnelmaa laajennusosan tultua perinteisen koulun siipeen.

Kieppi eli liikuntahalli eteis- ja varastotiloineen on erillinen puurakennus ja valmistunut v. 1996. Puukäsityötila toimii vuokra-asuntorakennuksen yhteydessä ja on varustelutasoltaan hyvä.

Koululla työskentelee kolme luokanopettajaa, kiertävinä opettajina englanninopettaja, erityisopettaja ja kaksi tuntiopettajaa. Lisäksi henkilökuntaamme kuuluu henkilökohtainen avustaja ja koulunkäynninohjaaja sekä keittäjä-siivooja.

Koulussamme on lukuvuonna 2014-2015 oppilaita 50. Opetus tapahtuu yhdysluokissa 1-2lk. , 3-4 lk. ja 5-6 lk. Koulutilat antavat hyvät puitteet luokka- ja muulle pienryhmätoiminnalle.

Kaikissa oppiaineissa tarjoamme pätevien opettajien kautta hyvää opetusta ja mukavia oppimishetkiä. Musiikin ja kuvaamataidon välineistö on erittäin monipuolinen, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppimiselle. Oma upea liikuntahalli antaa mahdollisuudet monipuolisen liikunnan toteuttamiseen ja liikuntaelämyksiin. Halli toimii paljon iltakäytössä ja näin palvelee kaikkia Uuraisten kunnan asukkaita.

 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu
 

Liikuntahalli Kieppi

Liikuntahalli Kieppi
 

Kävijöitä 22.08.2010 alkaen (Viimeksi muokattu 5.8.2014)

Ilmainen www-
laskuri