Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >
Logo
YLLÄPITOON >>    

Ilmoitustaulu

  • Uimahallireissut to 16.4. ja pe 24.4. Saarijärvelle
  • Vappunaamiaiset ja nyyttärit to 30.4.
  • Vanhempaintoimikunnan kokous ma 4.5. klo 18
 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu sijaitsee Kyynämöisten kylällä noin 7,5 km Uuraisilta Multian suuntaan. Koulu on rakennuksena perinteinen puukoulu, vaikkakin arkkitehtuurissa on hieman uudempaakin tunnelmaa laajennusosan tultua perinteisen koulun siipeen.

Kieppi eli liikuntahalli eteis- ja varastotiloineen on erillinen puurakennus ja valmistunut v. 1996. Puukäsityötila toimii vuokra-asuntorakennuksen yhteydessä ja on varustelutasoltaan hyvä.

Koululla työskentelee kolme luokanopettajaa, kiertävinä opettajina englanninopettaja, erityisopettaja ja kaksi tuntiopettajaa. Lisäksi henkilökuntaamme kuuluu henkilökohtainen avustaja ja koulunkäynninohjaaja sekä keittäjä-siivooja.

Koulussamme on lukuvuonna 2014-2015 oppilaita 50. Opetus tapahtuu yhdysluokissa 1-2lk. , 3-4 lk. ja 5-6 lk. Koulutilat antavat hyvät puitteet luokka- ja muulle pienryhmätoiminnalle.

Kaikissa oppiaineissa tarjoamme pätevien opettajien kautta hyvää opetusta ja mukavia oppimishetkiä. Musiikin ja kuvaamataidon välineistö on erittäin monipuolinen, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppimiselle. Oma upea liikuntahalli antaa mahdollisuudet monipuolisen liikunnan toteuttamiseen ja liikuntaelämyksiin. Halli toimii paljon iltakäytössä ja näin palvelee kaikkia Uuraisten kunnan asukkaita.

 

Kävijöitä 22.08.2010 alkaen (Viimeksi muokattu 20.4.2015)

Ilmainen www-
laskuri
 

Ystävänpäivätapahtuman lumiveistostaidetta (klikkaa kuvaa)

Ystävänpäivätapahtuman lumiveistostaidetta (klikkaa kuvaa)
 

Kyynämöisten koulu

Kyynämöisten koulu
 

Liikuntahalli Kieppi

Liikuntahalli Kieppi