Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Porvoo - Borgå > Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala > Liiketalous ja kauppa > Suomalainen Kirjakauppa, Porvoo >

Suomalainen Kirjakauppa, Porvoo

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Suomalainen Kirjakauppa, Porvoo

Olemme erikoiskauppa: kirjat ja toimisto- ja paperituotteet yms. Toimimme hyvin systemaattisesti ketjumme toimintamallin mukaan pyrkimyksenämme elämysten tuottaminen asiakkaillemme. Panostamme hyvään ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Jokainen päivä on haaste!
 

TET-oppilaana Suomalaisessa Kirjakaupassa

Työtehtävät:
Tehtäviäsi ovat tavarakuormien purku, esillepanot (hinnoittelu ja mahdolliset kampanjan rakentamiset), asiakaspalvelussa avustaminen ja kirjojen aakkostaminen sekä hyllyttäminen kirjastoluokkien mukaan.

Yrityksessä voi olla samanaikaisesti kaksi (1-2) työelämään tutustujaa pitkin lukuvuotta.

Muuta:
Työelämään tutustujalla toivotaan olevan siistit vaatteet ja hyvä jalkineet. Mielellään molempien kotimaisten kielten hallinta, mutta se ei ole välttämätöntä: oppia nimittäin saa työpaikalla(kin).
 

TET- yhteyshenkilö

Katariina Lindholm
Puhelinnumero: 010 4055120
Sähköposti:katariina.lindholm(at)suomalainen.com
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite

Suomalainen Kirjakauppa, Porvoo
Rauhankatu 27
06100 PORVOO

http://www.suomalainenkirjakauppa.fi/porvoo