Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Vantaa > Matkailu-, ravitsemis- ja talousala > Majoitus ja ravitsemisala > Picnic Toimisto- ja liikekeskus Dixi >

Picnic Toimisto- ja liikekeskus Dixi

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Picnic Tikkurila

25 vuotta sitten perustajamme Mikael Swanljung toteutti unelmansa: lounaskahvilan, jossa henkilökunnalla on hyvä olla ja asiakkaat saavat herkutella aitojen, raikkaiden makujen äärellä.

Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Picnic on edelleen kotimainen perheyritys, joka on laajentunut yhdeksi Suomen suurimmaksi fast casual -lounaskahvilaketjuksi. Se on asia, jonka vuoksi kohotamme lakkimme korkealle. Kiitos Sinulle, että olet valinnut meidät. Kiitos osaavalle, ammattitaitoiselle henkilökunnallemme, joka ideoi uutuuksia ja taikoo herkullisia annoksia pöytiimme. Se, että me kaikki viihdymme, on paras lahja, jonka 25-vuotias voi saada.

Picnicin kasvutarinassa yhdinajatus on pysynyt samana vaikka maailma ja maut ympärillä muuttuvat. Tarjoamme yhä meillä tehtyä, aina tuoretta ja herkullista ruokaa. Maut ovat huolella mietittyjä, oli sitten kyse suomalaisesta perunasta, ranskalaisesta croissantista tai amerikkalaisesta juustokakusta.

Klassikkoannosten rinnalla kuljetamme vahvasti sesonki- ja hyvinvointiajattelua. Lounaskeitoissa maistuvat kauden kasvikset ja varhaiset aamut käynnistyvät raikkailla jogurteilla, puuroilla ja smoothieilla. Vuonna 2016 teemme kanssanne juhlamatkan halki maailman ja tuomme uusia makuja ja tarinoita iloksenne.

Kohti uusia unelmia, yhdessä herkutellen! Picnic – 25 vuotta tuoretta, raikasta ja hyvää.
 

TET-jakso Picnic Tikkurilassa

Työtehtävät:
Kahvila-apulaisen tehtävät kuten juoma- ja ruokatuotteiden valmistus, salin siisteydestä huolehtiminen ja tiskausta, pöytiin tarjoilu yms.


Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse, henkilökohtainen käynti

 

TET-yhteyshenkilö

Kahvilapäällikkö
Puhelinnumero: 0207 590 338
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite

Picnic Toimisto- ja liikekeskus Dixi
Ratatie 11
01300 Vantaa

http://www.picnic.fi