Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala > Liiketalous ja kauppa > Tipico >

Tipico

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Tipico

Tipico on helsinkiläinen, vuonna 2006 perustettu sisustustuotteiden maahantuontiyritys. Viimeisen vuoden sisällä on toimintamme fokusoitunut projektimyyntiin ja kuluttajille verkkomyyntiin. Toimintaamme leimaa voimakkaasti yrityksemme slogan "Tyyliä ja oivalluksia". Tuotevalikoimamme tuotteet ovat sellaisia, joihin ei aiemmin ole Suomessa törmätty; joko designin, laadun tai muun ominaisuuden suhteen. Monessa tuotteessa on yleensä myös jokin oivallus; tekninen erikoisuus, muotoilu tai ominaisuus.
 

TET -jakso

Työtehtävät:
TET-oppilaan työtehtäviä ovat kaikki, mitä pienyrityksen hoitoon kuuluu. Myyntiä emme varsinaisesti ehdi kouluttamaan, mutta muutoin pyrimme järjestämään mahdollisimman monipuolisen ohjelman. Harjoittelijat pääsevät mukaan esim. asiakaskäynneille, neuvotteluihin, mahdollisuuksien mukaan myös kotimaan pienille matkoille. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan yrityksen toimintaan kuuluvan verkkokaupan ylläpito ja tuotteiden lisääminen. Myös nettisivujen www.tipico.fi sisältöä tullaan parantamaan.

Tipicossa voi olla samanaikaisesti kaksi (2) työelämään tutustujaa, pitkin lukuvuotta.

Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse tai sähköpostilla

Muuta:

 

TET-yhteyshenkilö

Sami Salli
Puhelinnumero: 0400-882292
Sähköposti: info(at)tipico.fi
 

Käyntiosoite

Tipico
Valokaari 10
00750 HELSINKI

http://www.tipico.fi