Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala > Liiketalous ja kauppa > OneMed Oy >

OneMed Oy

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

OneMed Oy

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoidon tuotteiden, laitteiden ja tukipalveluiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Toimimme kolmessatoista maassa, pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa. OneMed Oy:n kattava tuotevalikoima koostuu johtavien terveydenhoidon laite- ja tarvikevalmistajien sekä omista tuotemerkeistämme. Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin, ja kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin. Ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Suomessa henkilöstöä on hieman alle sata. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit lukea lisää meistä ja toiminnastamme: onemed.fi, onemed.com – sivustoilta.

 

TET -jakso

Työtehtävät:
Aulan avustavat tehtävät mm. postitus, kirjeiden kuorittaminen, tarjoiluiden hoitaminen / Helping a receptionist with posting letters, catering etc.

voi olla samanaikaisesti 1 työelämään tutustuja, huhtikuu 2016/April 2016
Toivottu yhteydenottotapa:
Sähköpostilla

Muuta:
TET-oppilas voi ruokailla työpaikalla työnantajan kustannuksella.
TET-jakson voi suorittaa englannin kielellä.

 

TET-yhteyshenkilö

Taina Varis, HR Manager
Sähköposti: taina.varis(a)onemed.com
 

Käyntiosoite

OneMed Oy
Metsäläntie 20 (Haaga)
00320 HELSINKI

www.onemed.fi