Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Tekniikan ja liikenteen ala > Arkkitehtuuri ja rakentaminen > YIT Oyj >

YIT Oyj

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

YIT Oyj

Olemme rakennusalan edelläkävijä, joka luo kestävää kaupunkiympäristöä rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. YIT:llä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: Suomessa olemme suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä suurin ulkomainen asuntorakentaja. Olemme myös Suomen suurimpia toimitila- ja infrarakentajia. Toiminta-alueemme kattaa Suomen, Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakian ja Puolan.
 

TET -jakso YIT:llä

Työtehtävät:
Haluamme auttaa nuoria löytämään polun työuralle ja saamaan tärkeää kokemusta erilaisista työtehtävistä jo TET-harjoittelun aikana. Uusi TET-harjoittelukonseptimme YIT Junior avaa erilaisia näkökulmia uramahdollisuuksiin rakennusalalla, ja antaa myös potkua peruskoulun jälkeiselle opiskelulle.
TET-harjoittelussa on mahdollista saada kahden viikon aikana kattava ja suunnitelmallinen katsaus rakennusalan moninaisiin tehtäviin työmaatoiminnasta asiakaspalveluun. YIT Junior –harjoittelun jälkeen TET-harjoittelijalla on hyvä kokonaiskuva siitä, mitä kaikkea kodin etsintään, rakentamiseen ja ostoon liittyy. Harjoittelija on nähnyt myös laajan skaalan rakennusalalla tarjolla olevista monipuolisista työtehtävistä niin toimistolla kuin työmaallakin.

Toivottu yhteydenottotapa:
Sähköpostitse

Muuta:

 

TET-yhteyshenkilö

Anna Penttinen
Sähköpostiosoite: anna.penttinen(a)yit.fi
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite

YIT Oyj
Panuntie 11
00621 Helsinki

http://www.yit.fi