Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala > Kuntoutus ja liikunta > Suomen Ratsastajainliitto ry >

Suomen Ratsastajainliitto ry

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Suomen Ratsastajainliitto ry

Suomen Ratsastajainliitto ry (SRL) on maamme ratsastusurheilun keskusjärjestö, jonka jäseniä ovat ratsastusseurat, -koulut, harrastetallit ja yksityistallit. Ratsastusseurojen kautta SRL:on kuuluu lähes 50 000 henkilöjäsentä. SRL:n toimistolla työskentelee reilut 10 henkilöä mm. tiedotus- sekä kilpailu-, harraste- ja nuorisotoimintaan liittyvissä tehtävissä.
 

TET-jakso Suomen Ratsastajainliittossa

Työtehtävät:
Järjestötyön avustavat tehtävät. Työ on pääasiassa toimistotyötä, jotka liittyvät hevosiin ja ratsastukseen.
TET-harjoittelijamme ovat mm. koonneet materiaaleja, päivittäneet rekisteriä, postittaneet, tilastoineet ja osallistuneet erilaisten tapahtumien järjestämiseen liittyviin tehtäviin. Tehtävät ovat moninaisia ja meillä ei hommat lopu kesken! Tehtävät eivät kuitenkaan sisällä käytännöntyötä hevosten parissa.

Yhdistyksessä voi olla samanaikaisesti 1 - 2 työelämään tutustujaa pitkin lukuvuotta. TET-oppilas voi ruokailla työpaikalla työnantajan kustannuksella.

Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse tai sähköpostilla.

Muuta:
Hevosharrastus lisää varmasti tehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, mutta ei ole ehdoton edellytys. Jos TET-jaksolle hakijoita on samaan aikaan enemmän kuin voidaan ottaa, etusijalla ovat SRL:n jäsenet.

Työaikaan voi itse vaikuttaa: Työn voi aloittaa klo 9-10 välillä, tuloaika on ilmoitettava edellisenä päivänä ja luonnollisesti se vaikuttaa myös työpäivän päättymisaikaan.
 

TET-yhteyshenkilö

Sari Siltala
Puhelinnumero: (09) 2294 5249
Sähköposti: sari.siltala(at)ratsastus.fi
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite

Suomen Ratsastajainliitto ry
Radiokatu 20
Helsinki (Länsi-Pasila)

http://www.ratsastus.fi