Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Matkailu-, ravitsemis- ja talousala > Puhdistuspalvelut > N-Clean Oy >

N-Clean Oy

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

N-Clean Oy

Valtakunnallisesti toimiva N-Clean Oy on erikoistunut monipuolisiin siivous- ja toimitilapalveluihin. Tuomme uusia, raikkaita tuulia koko toimialalle. Tuotamme siivousalan palveluja valtakunnallisesti lähes 1500 hengen voimin, liikevaihtomme ollessa 25 miljoonaa euroa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit.

 

TET-jakso N-Clean Oy:ssä

Työtehtävät:
Esitteiden ja tarpeiden jakaminen hotellihuoneisiin, liinavaatteiden kerääminen hotellien sängyistä rullakoihin, käytävien ja muiden yleisten tilojen imurointi, kerroshoitajan apulaisena hotellihuoneiden siivoamisessa, varaston järjesteleminen, puhtaiden siivousliinojen lajittelua hyllyihin ym. siivoukseen liittyviä avustavia töitä. Työ on siistiä ja tehdään kansainvälisessä ympäristössä eli hotelleissa.

Yrityksessä voi olla samanaikaisesti 2 työelämään tutustujaa yhdessä hotellissa, yhteensä voimme ottaa noin 20 oppilasta syksyllä ja keväällä, pitkin lukuvuotta.

Toivottu yhteydenottotapa:
Sähköpostilla

Muuta:
Muut asiakaspalveluohjeet käydään läpi perehdytyksessä.
 

TET-yhteyshenkilö

Liisa Lahtinen
Puhelinnumero: 040-352 5379
Sähköposti: liisa.lahtinen(at)nclean.fi
 

Toimiston käyntiosoite

Toimiston käyntiosoite

N-Clean Oy
http://www.nclean.fi