Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Matkailu-, ravitsemis- ja talousala > Majoitus ja ravitsemisala > Ravintola Baker´s/ Primulan Ravintolat Oy >

Ravintola Baker´s/ Primulan Ravintolat Oy

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Ravintola Baker´s

Baker´s on 1009 paikkainen monitoimiravintola Helsingin keskustassa. Cafe, pihviravintola, Bar, Nightbar, Pub, Sauna ja kokouskabinetti. Aamiaista, lounasta, illallista, kahvila ja baaritoimintaa sekä sauna ja kokousmyyntiä. Henkilöstöä noin 50. Jo vuodesta 1915 ravintolatoimintaa saman perheyrityksen omistamana ja vetämänä.
 

TET-jakso Ravintola Baker´s:ssä

Työtehtävät:
Lounasapulainen, keittiöapulainen, kahvila-apulainen, ravintolan taustatöitä. Aamu-, päivä- ja sovittaessa mahdollisesti myös iltavuoroja.

Yrityksessä voi olla samanaikaisesti 3 työelämään tutustujaa pitkin lukuvuotta. TET-oppilas voi ruokailla työpaikalla työnantajan kustannuksella

Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse ja sähköpostilla

Muuta:
Työelämään tutustujalta odotetaan asiallista ja kohteliasta käytösta. Ei näkyviä lävistyksiä, työssä tummat housut ja hyvät jalkineet, työpaita talon puolesta. Matkapuhelimen käyttö vain tauoilla. Hyvä, positiivinen asenne.
 

TET-yhteyshenkilö

Vuoropäällikkö Jaana Ahtela
Puhelinnumero: 020 7701 440
Sähköposti: bakers(at)restel.fi
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite

Ravintola Baker´s
Mannerheimintie 12
00100 Helsinki

http://www.bakers.fi