Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Helsinki > Matkailu-, ravitsemis- ja talousala > Kotitalous- ja kuluttajapalvelut >

Kotitalous- ja kuluttajapalvelut

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Yleistä tietoa

Kotitalous- ja kuluttajapalvelualan lähtökohtana on vastata ihmisten päivittäisiin käytännön tarpeisiin ja odotuksiin. Alan palvelujen arvopäämääränä on ylläpitää ja edistää asiakkaiden henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja elämänlaatua, joihin arvoina liittyvät terveys, puhtaus, taloudellisuus, turvallisuus, viihtyisyys ja sosiaalisuus.
 

Opiskelu pääkaupunkiseudulla

Omnian ammattiopisto, Espoo
Omnian ammattiopisto, Espoo
Keskuspuiston ammattiopisto
Omnian ammattiopisto, Espoo
 
Kuva
 

Alalla työskentely

Alan ammattilainen arvostaa omaa työtään, ammattiaan ja ammatillista erikoisosaamista. Hän tuntee vastuunsa toisista ihmisistä sekä ammattitaitonsa ja alansa kehittämisestä.
 

Yleisimmät alan työpaikat

Kotitalousyrittäjän työpaikkoja ovat kotitalouspalveluyritykset, palvelukodit ja muut kodinomaiset laitokset tai pitopalveluyritykset. Kotona asuville vanhuksille suunnattujen kotityöpalvelujen kysyntä kasvaa. Tuoteneuvojan työpaikkoja ovat kotitaloushyödykkeitä myyvät ja esittelevät vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuontiliikkeet, verkkokaupat, tuotevalmistajat ja järjestöt.