Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Espoo-Kauniainen > Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala > Liiketalous ja kauppa > K-citymarket Sello >

K-citymarket Sello

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

K-Citymarket Espoo Sello

K-Citymarket Sello toimii Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa. Olemme jo 4 vuoden ajan sitoutuneet opastamaan nuoria henkilöitä työelämän saloihin. Vuosittain meillä on noin 50 - 70 harjoittelijaa, eli olemme olleet alusta asti haluttu harjoittelupaikka. Osa harjoittelijoista on myöhemmin työllistynyt meillä. Meitä positiivisia työkavereita on täällä kaikkiaan noin 150. Tervetuloa täyttämään hakemus infoomme ja liittymään joukkoomme.
 

TET-jakso K-Citymarket Espoo Sellossa

Työtehtävät:
Harjoittelijamme työskentelevät harjoittelujaksollaan samoissa tehtävissä kuin muukin henkilökunta myymälässämme esim. palvelemassa asiakkaita, hyllyttämässä tavaraa ja kaikkia muita normaaleja kaupan alan tehtäviä.

Yrityksessä voi olla samanaikaisesti 10 työelämään tutustujaa pitkin lukuvuotta. Oppilas voi ruokailla TET-paikassaan työnantajan kustannuksella.

Toivottu yhteydenottotapa:
Henkilökohtainen käynti

Muuta:
Harjoittelijoitamme koskee aivan samat säännöt kuin muutakin henkilökuntaa. Työskentelemme K-Citymarketin työvaatteissa, näytämme siisteiltä, lävistyksiä vain korvissa. Omaa matkapuhelinta ei saa käyttää työaikana, tauoilla kylläkin. Osaamme käyttäytyä kohteliaasti ja teititellä vanhempia asiakkaita. Harrastukset tai harrastamattomuus ei ole oleellista vaan iloinen, rehti ja avoin luonne ja oma-aloitteisuus riittää meille ja meidän asiakkaille.

TET-jakson voi suorittaa myös ruotsin tai englannin kielellä.
 

TET-yhteyshenkilö

Jari Koskinen
Puhelinnumero: (09) 849 550
Sähköposti: jari.koskinen@citymarket.fi
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite
K-Citymarket Espoo Sello
Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

http://www.citymarket.fi