Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Espoo-Kauniainen > Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala > Sosiaaliala > Riilahden toimintakeskus >

Riilahden toimintakeskus

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Riilahden toimintakeskus

Järjestämme Espoossa asuville kehitysvammaisille aikuisille virikkeellistä päivätoimintaa, sisältäen mm. askartelua, liikuntaa, musiikkia yms. Työtoiminnassa tekstiilitöitä, ulkotöitä, luovaa toimintaa ja puutöitä tai pienryhmän mukana työskentelyä toimintakeskuksen ulkopuolella. Ryhmiä Riilahden työtoiminnassa on 4, päivätoiminnassa 3.
 

TET-jakso Riilahden toimintakeskuksessa

Työtehtävät:
Ohjaajan tai hoitajan apuna toimiminen. Tutustuminen kehitysvammaisiin henkilöihin ja heidän mahdollisuuksiinsa sijoittua erilaisiin toimintoihin. Myös erilaisten kädentaitojen tehtävien opettelua.
Mahdollisuus tutustua kehitysvammaisten asumisyksiköihin.

Toimintakeskuksessa voi olla samanaikaisesti 1-(2) työelämään tutustujaa /ryhmä. Ryhmiä Riilahden työtoiminnassa on 4, päivätoiminnassa 4.

Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse tai henkilökohtainen käynti

Muuta:
Positiivinen asenne työhön ja vammaisuuteen. Kiinnostus erilaisiin kädentaitoihin tai halu tutustua hoitotyöhön. Asiallinen, kohtelias käytös. Matkapuhelimen käyttö mahdollista taukojen aikana.
 

TET-yhteyshenkilö

Essi Eronen / työtoiminta
Puhelinnumero: 046-877 1750

Anu Mattila / päivätoiminta
050-360 4592
 

Käyntiosoite

Riilahden toimintakeskus
Rysätie 11
02260 Espoo