Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Pääkaupunkiseutu > Espoo-Kauniainen > Matkailu-, ravitsemis- ja talousala > Majoitus ja ravitsemisala > Picnic Tapiola >

Picnic Tapiola

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 06.07.2017 09:09

Picnic Tapiola

25 vuotta sitten perustajamme Mikael Swanljung toteutti unelmansa: lounaskahvilan, jossa henkilökunnalla on hyvä olla ja asiakkaat saavat herkutella aitojen, raikkaiden makujen äärellä.

Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Picnic on edelleen kotimainen perheyritys, joka on laajentunut yhdeksi Suomen suurimmaksi fast casual -lounaskahvilaketjuksi. Se on asia, jonka vuoksi kohotamme lakkimme korkealle. Kiitos Sinulle, että olet valinnut meidät. Kiitos osaavalle, ammattitaitoiselle henkilökunnallemme, joka ideoi uutuuksia ja taikoo herkullisia annoksia pöytiimme. Se, että me kaikki viihdymme, on paras lahja, jonka 25-vuotias voi saada.

Picnicin kasvutarinassa yhdinajatus on pysynyt samana vaikka maailma ja maut ympärillä muuttuvat. Tarjoamme yhä meillä tehtyä, aina tuoretta ja herkullista ruokaa. Maut ovat huolella mietittyjä, oli sitten kyse suomalaisesta perunasta, ranskalaisesta croissantista tai amerikkalaisesta juustokakusta.

Klassikkoannosten rinnalla kuljetamme vahvasti sesonki- ja hyvinvointiajattelua. Lounaskeitoissa maistuvat kauden kasvikset ja varhaiset aamut käynnistyvät raikkailla jogurteilla, puuroilla ja smoothieilla. Vuonna 2016 teemme kanssanne juhlamatkan halki maailman ja tuomme uusia makuja ja tarinoita iloksenne.

Kohti uusia unelmia, yhdessä herkutellen! Picnic – 25 vuotta tuoretta, raikasta ja hyvää.
 

TET-jakso Picnic Tapiolassa

Työtehtävät:
Kahvila-apulaisen tehtävät kuten juoma- ja ruokatuotteiden valmistus, salin siisteydestä huolehtiminen ja tiskausta, pöytiin tarjoilu yms.

Yrityksessä voi olla samanaikaisesti 2 työelämään tutustujaa pitkin lukuvuotta, yksi aamu- ja yksi iltavuorossa.

Toivottu yhteydenottotapa:
Puhelimitse, henkilökohtainen käynti


 

TET-yhteyshenkilö

Kahvilapäällikkö
Puhelinnumero: 020 759 0304
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite
Picnic Tapiola
Länsituulentie 6
00210 ESPOO

http://www.picnic.fi