Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Päijät-Häme > Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala > Liiketalous ja kauppa >

Liiketalous ja kauppa

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Yleistä tietoa

Liiketalouden ja kaupan alalla olennaista on yrittäminen ja yrittäjämäinen elämänasenne. Yrittämiseen liittyy myös luonnollisena osana vapaus, mutta myös vastuuta. Liiketoiminnan on perustuttava kestäville arvoille, hyville kauppa- ja hallintotavoille, rehellisyydelle ja vastuullisuudelle.
 

Opiskelu Päijät-Hämeessä: Liiketalouden perustutkinto

Koulutuskeskus Salpaus, Lahti
Koulutuskeskus Salpaus, Heinola
 
Kuva
 

Alalla työskentely

Työn tekemiseen vaaditaan ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, sovitun noudattamista ja kanssaihmisten näkemysten arvostamista. Hallinnon on oltava luotettavaa, joustavaa, joutuisaa ja asiakasystävällistä.

Kaupan alalla työskennellään tuotteiden ja palveluiden myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa sekä taloushallinossa.
 

Yleisimmät alan työpaikat

Ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi myyjä, tuote-esittelijä, edustaja tai mainossihteeri.
 

Liiketalous ja kauppa

Ammattinetti
Ammattinetti