Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > TET-tori > Hämeenlinnan seutu > Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala > Terveysala > Kanta-Hämeen keskussairaala, Hämeenlinnan yksikkö >

Kanta-Hämeen keskussairaala, Hämeenlinnan yksikkö

Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Kanta-Hämeen keskussairaala, Hämeenlinnan yksikkö

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen. Lääkäreiden, tutkimus- ja hoitohenkilöstön lisäksi sairaalassa työskentelee hallinto-, toimisto- ja huoltohenkilöstöä.

 

Työelämään tutustuja Kanta-Hämeen keskussairaalassa

Työtehtävät:
Avustavat työtehtävät sairaalan eri yksiköissä, kuten pesulassa, kahviossa ja arkistossa. Hoitotyöhön TET:läisiä ei pääsääntöisesti oteta.

Työelämään tutustujana voi olla samanaikaisesti kolmesta viiteen oppilasta kerrallaan pitkin lukuvuotta yksikköjen toiminta huomioiden. Yksittäisessä yksikössä voi olla samanaikaisesti yksi työelämään tutustuja.

Toivottu yhteydenottotapa:
Sähköpostilla rekrytointiyksikköön. Kirjoita lyhyt hakemus, jossa kerrot itsestäsi, TET-jaksostasi sekä toiveistasi sen suhteen.

Muuta:
Tarjoamme TET-paikkoja ensisijaisesti hoitotyöstä / sairaalatyöstä kiinnostuneille asiallisille ja motivoituneille nuorille. Hyvät käytöstavat ja siisti ulkoasu on tärkeätä. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
 

TET- yhteyshenkilö

Rekrypalvelut, rekrytointikoordinaattori
Puhelinnumero:03 629 2208
Sähköposti: rekry(at)khshp.fi
 

Käyntiosoite

Käyntiosoite

Kanta-Hämeen keskussairaala, Hämeenlinnan yksikkö
Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna

http://www.khshp.fi