Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Tammelan koulukeskus

YLLÄPITOON >>    

Uusi Wilman osoite!

Hei!

Uusi Wilma -palvelun osoite on nyt sijainnissa: https://tammela.starsoft.fi ; osoitteseen pääsee myös Peda -net sivuston Wilma -linkin kautta. Vanha http://wilma.tammela... -osoite ei ole enää käytössä. Mikäli vanha osoite on asetettuina suosikkeihinne, kannattaa se vaihtaa uuteen välittömästi.

Terveisin
Kalle Laakso, rehtori
 

Tervetuloa Tammelan koulukeskuksen sivuille

Näiden sivujen tarkoituksena on palvella oppilaita ja heidän huoltajiaan, koulun henkilökuntaa sekä yhteistyötahoja.

Vasemmalla olevia linkkejä kutsutaan "Veräjiksi", ja niistä löytyy päivittäiseen koulutyöhön liittyvää tietoa. Alaluokkien ja yläluokkien veräjät on asioiden löytymisen helpottamiseksi ryhmitelty erikseen. Sekä ala- että yläluokkien ajankohtaiset ilmoitettavat asiat löytyvät näiden veräjien alta.

Yläluokkien kokeet löytyvät "Yläluokkien koekalenteri" -veräjästä

Sivukartta-veräjästä löytyy sisällysluettelo.

Alla olevasta kalenterista löydät ajankohtaiset tapahtumat (esim. juhlat ym.)
 

Käyttäytymisen arviointi

 

Koulukuljetukset 2013-2014

 
Kuva
 

Koulun uusia käytänteitä vuoden 2014 alusta

 
 

Rekisteriselosteet

 
 

KiVa Koulu toimii koulussamme

KiVa-lyhenne muodostuu sanoista Kiusaamisen Vastainen tai Kiusaamista Vastustava. KiVa Koulu on opetusministeriön rahoituksella Turun yliopistossa kehitetty toimenpideohjelma koulukiusaamisen vähentämiseksi. KiVa Koulun on todettu vähentävän kiusaamista ja lisäävän kouluhyvinvointia! Lähes kaikki suomalaiset peruskoulut ovat jo ottaneet käyttöönsä KiVa Koulu -ohjelman, näiden joukossa meidän koulumme.

KiVa-oppitunneilla opitaan keinoja vastustaa kiusaamista

KiVa Koulu näkyy koulun arjessa monin tavoin. Luokilla pidetään KiVa-oppitunteja. 7., 8. ja 9. luokilla luokanvalvojan johdolla ja alaluokilla luokanopettajan kanssa. Oppitunnit ja teemat sisältävät mm. keskusteluja, ryhmätöitä, lyhytfilmejä kiusaamisesta ja rooliharjoituksia. Niiden sisältö etenee yleisistä aiheista, kuten kunnioituksen merkityksestä ihmissuhteissa kiusaamisen mekanismeihin ja seurauksiin. Monilla oppitunneilla keskitytään siihen, millainen rooli ryhmällä on kiusaamisen ylläpitäjänä tai lopettajana: mietitään ja harjoitellaan erilaisia tapoja vastustaa kiusaamista.

KiVa-tiimi selvittää kiusaamistapaukset yhteistyössä luokanopettajan /-valvojan kanssa.

Koulussa toimii vähintään kolmen opettajan tai muun henkilökuntaan kuuluvan aikuisen muodostama työryhmä, KiVa-tiimi. He selvittävät yhteistyössä luokanopettajan tai -valvojan kanssa esiin tulevia kiusaamistapauksia. Koulun henkilökunta on saanut perehdytyksen KiVa Koulu -ohjelman toteuttamiseen ja kiusaamistapausten selvittämiseen.
Jos epäilet sinun lastasi kiusattavan tai sinulla on syytä uskoa hänen kiusaavan toisia, ota rohkeasti yhteyttä kouluun, jotta asiaan voidaan puuttua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti! Keskustele lapsesi kanssa kiusaamisesta, vaikka hän ei olisi kiusattu eikä kiusaisi muita. On tärkeä miettiä yhdessä lapsen kanssa, miten kannattaa toimia jos havaitsee kiusaamista omassa koulussa!

KiVa Koulu –ohjelmaan kuuluva Vanhempien opas on luettavissa KiVa Koulun nettisivuilla www.kivakoulu.fi → valitse yläpalkki ”Vanhemmat”


 

Tapahtumakalenteri

<<Elokuu>> <<2014>>
Ma Ti Ke To Pe La Su
31 1 2 3
32 4 5 6 7 8 9 10
33
Koulu alkaa klo 9.00 ja päättyy kaikilla koulukeskuksen oppilailla klo 12.55. Kuljetukset lähtevät klo 13.05.
Alaluokkien vanhempainyhdistyksen kokous alaluokkien aulassa klo 18
13 14 15 16 17
34 18 19 20 21 22 23 24
35 25
Liikenneturvallisuusilta alaluokkien oppilaille perheineen koululla ja kirkonkylällä klo 18-19, Buffetti
7. lk KALAPÄIVÄ
Panssarisoittajien konsertti
28
8. lk kasvion palautuspäivä
SRK, aamunavaus alaluokat
30 31
Näytä: Menneet | Tulevat | Kaikki