Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Siilinjärvi > Siilinlahden koulu > Tiedottaminen >

Tiedottaminen

Logo
YLLÄPITOON >>    
 
Kuva
 

KOULUTIEDOTEET

Siilinlahden koulun KOULUTIEDOTE 14.5.2014

Terveisiä rehtorilta

Toukokuun koulutyö täyttyy lukuvuoden päättämiseen liittyvistä juhlista, retkistä, arvioinneista ja erilaisista päättäjäisjuhlista. Tänään sain pienen hetken ajan osallistua koulumme vertaissovittelijoiden lukuvuoden päättäjäisjuhlaan ja keskustella sovittelijaoppilaidemme kanssa. Tänä vuonna koulumme sovittelijaoppilaat ovat sovitelleet ja seuranneet sopimuksia yhteensä 57:ssä eri tapauksessa. Sovittelijaoppilaiden mukaan kaikkiin riitoihin on löytynyt yhteisymmärrys, kun parin viikon jälkeen on kokoonnuttu uudelleen tilannetta seuraamaan. Sovittelijaoppilaiden mukaan vertaissovittelutyö on tehnyt koulustamme mukavamman paikan sekä opettanut tärkeitä yhdessä olemisen taitoja myös heille itselleen.
Itse ajattelen, että ihmisten toimiessa yhdessä syntyy paitsi iloa, myös eripuraa ja riitojakin. Tärkeintä on se, että opimme yhdessä sopimaan ja näin tulemaan toimeen kaikkien ihmisten kanssa. Haluan kiittää koulumme vertaissovittelijoita ja heidän ohjaajiaan siitä, että ”koulumme on vielä himpun verran mukavampi paikka”.

Hyvää kesän odotusta ja kesälomaa teille kaikille!
Tiina-rehtori

Kevätjumalanpalvelus

Siilinlahden koulun väki osallistuu Siilinjärven seurakunnan kevätjumalanpalvelukseen ke 28.5.2014.

Helatorstai

Torstai 29.5.2014 on vapaapäivä.

Siilinlahden kevätjuhlat

Siilinlahden koulun kevätjuhlaa vietetään 30.5.2014 klo 18 Salmin salissa. Juhlaan kutsutaan esiintyvien luokkien vanhemmat.

Lämpimästi tervetuloa! Esittävät luokat 1d, 2c, 2-3g, 3b, 3d, 4a, 5d, 6a ja 6b sekä koulun henkilökunta

Lukuvuoden päättäjäiset

Koulun väen kevätjuhlaa ja lukuvuoden päättäjäisiä vietetään lauantaina 31.5.2014 klo 8.15 Salmin salissa. Koulupäivä kestää klo 8-10.

Koulussa asiointi kesäaikaan

Koulun kanslia on auki kesäkuussa juhannukseen saakka ja elokuun. Koulussa asioidessasi soitathan pääoven vieressä olevaa ovikelloa.

Uusi lukuvuosi

Uusi lukuvuosi alkaa ma 11.8.2014. Oppilaiden koulupäivä kestää tuolloin klo 9-12.


Siilinlahden koulun KOULUTIEDOTE 7.4.2014

Terveisiä rehtorilta

Aurinkoiset kevättervehdykset täältä koulusta.

Uudet tuulet puhaltavat perusopetuksessa. Viimeksi opetussuunnitelmaa uudistettiin laajasti vuonna 2004. Nyt perusopetuksen opetussuunnitelmauudistus, OPS 2016, on täydessä vauhdissa. Tuo uudistus painottaa yhdessä toimimisen taitoja sekä oppilaan roolia koulutyön suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Oppiminen nähdään uuden OPS:n luonnoksen mukaan ilmiökeskeisenä , jolloin opittavaa asiaa tarkastellaan useamman oppiaineen näkökulmasta. Tämä tarkoittanee käytännössä sitä, että eri oppiaineiden sisältöjä opetetaan yhtä aikaa.

Hyvät oppilaidemme huoltajat. Haluan kutsua teidät mukaan kehittämään suomalaista koulua - vaikuttamaan ja kommentoimaan perusopetuksen opetussuunnitelmaluonnosta opetushallituksen sivuilla:

Kaikilla opetuksen kehittämisestä kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua kansalliseen opetussuunnitelmien uudistamiseen. Perusopetuksen ja lisäopetuksen opetussuunnitelman perusteiden luonnokset julkaistaan OPS 2016 -verkkosivuilla kommentoitaviksi 15.4.–15.5.2014. Opetushallitus toivoo, että mahdollisimman moni opetusalan ammattilainen osallistuu paikalliseen palautteen antamiseen ja että myös oppilaat ja huoltajat otetaan mukaan antamaan palautetta perusteista.

http://www.oph.fi/ops2016/

Aurinkoista kevättä teille kaikille!

Tiina-rehtori

Viestien jättäminen kouluun

Koulun yhteisiin puhelimiin, opettajainhuoneet, viipale ja koulusihteeri, ei voi jättää tekstiviestejä. Niitä ei voida purkaa samalla tavoin kuin tavallisissa matkapuhelimissa.

Turvallisuusasiaa

Tänä keväänä turvallisuus on esillä koulumme toiminnassa. Maaliskuussa koulumme turvatiimi järjesti päivänavauksen yhdessä näytelmäkerhon taitavien oppilaiden sekä 3d luokan kanssa. Aiheena oli heikot jäät ja asiallinen liikkuminen koulun lähistön tiealueilla. Toivomme, että käytte turvallisen liikkumisen säännöt taas kodeissakin läpi. Apuna voitte käyttää Siilin liikenneopasta: http://peda.net/veraja/siilinjarvi/siilinlahden_koulut/liikenneopas

Kevään aikana kertaamme myös pelastautumisasiaa luokissa. Koko koulu harjoittelee pelastautumista ulkoa sisälle ja toisaalta pelastautumista sisältä ulos.

A2 saksan kieli

A2 saksan kielen ryhmä aloittaa meidän koulussamme tulevilla 4. luokilla. Lukuvuoden aikana kunnassa perehdytään etäopetuksen mahdollisuuteen. Mikäli saamme etäyhteydet toimimaan, A2 kielen opetus saavuttaa tulevina vuosina yhä useampia oppilaita.

Pääsiäinen

Pääsiäishartaus Siilinlahdella pidetään perjantaina 11.4. koulupäivän aikana ja Päivärinteellä 17.4.klo 11.15. Ortodoksioppilaiden pääsiäiskirkko ja -tapahtuma on 23.4.2014. Ohjelma: klo 10.00 kirkko, n. klo 11.30 kouluruokailu seurakuntasalilla ja n. klo 12.30 takaisin koululle.

Pääsiäisen ajan vapaapäivät ovat 18.4.-21.4.2014.

Vanhempainilta 2. luokkien oppilaiden huoltajille

Toiselta kolmannelle luokalle siirtymiseen liittyy paljon uutta sekä oppilaalle, että huoltajille. Kutsumme teidät vanhemmat yhteiseen vanhempainiltaan torstaina 24.4.2014 klo 18 Siilinlahden kouluun Salmin saliin. Tervetuloa!

Hassun pukeutumisen päivä

Koulukomitea järjestää vapun kunniaksi hassun pukeutumisen päivän vappuaattona 30.4.2014. Paras asu palkitaan!

Vapun ajan vapaapäivät 1.-2.5.2014

Vappu ja vapun jälkeinen perjantai 1.-2.5. ovat vapaapäiviä siilinjärveläisissä kouluissa.


Siilinlahden koulun KOULUTIEDOTE 20.2.2014

Koulukinkerit
Siilinjärven seurakunta järjestää koulussamme koulukinkerit koulupäivän aikana.
Siilinlahdella kinkerit pidetään ke 26.2.2014 ja Päivärinteellä to 27.2.2014.

Kuorotapahtuma
Siilinjärven perusopetuksen koulut järjestävät yhteisen kuorotapahtuman Ahmon koulussa 27.2.2014 klo 13. Oppilailla koulupäivä päättyy n. klo 14.15 kuorotapahtuman jälkeen. Koulu alkaa normaalisti lukujärjestyksen mukaisesti. Kumpuselle tai Pyylammelle bussikuljetuksella kulkevat oppilaat nousevat bussiin suoraan Ahmolta. Muut oppilaat tulevat opettajien johdolla takaisin kouluun ja pääsevät kotiin. Taksioppilailla on normaali koulupäivä ja heidän opettajansa ilmoittavat päivän kulusta tarkemmin.

Hiihtoloma
Hiihtolomaa vietetään viikolla 10. Koulun väki toivottaa kaikille luistavia ja talvisia hiihtokelejä!


Siilinlahden koulun KOULUTIEDOTE 23.1.2014

Terveisiä rehtorilta
Koulumme osallistuu kansainväliseen mediataitoviikkoon viikolla 10.-14.2.2014. Mediataitoviikon aikana oppilaat käyvät läpi turvallisia mediataitoja ja nettikäyttäytymisen pelisääntöjä verkkomateriaalin avulla. Kaikille luokkatasoille on suunniteltu opintokokonaisuus mediataitoihin liittyen. Olemme täällä koulussa huomanneet, että lapset ovat usein meitä aikuisia etevämpiä tekniikan käyttäjiä. Kuitenkin meillä aikuisilla on kasvattajina lapsia enemmän osaamista ja tietämystä siitä, mikä on lapsen kannalta kehittävää ja sopivaa median käyttöä. Koulumme väki haastaakin teidät huoltajat mukaan mediakasvatukseen ja mediataitoviikolle Lapset ja media – kasvattajan opas verkkokirjasen myötä. Toivomme, että tutustutte materiaaliin osoitteessa:

http://www.meku.fi/lapsetjamedia2012.pdf

Ote oppaasta:
Lapsilla on oikeus laadukkaaseen mediaympäristöön. Lasten turvallinen ja vastuullinen mediankäyttö edellyttää, että myös aikuiset ymmärtävät mediakulttuurin ilmiöitä. Huoltajan tehtävä on suojella lasta median haitallisilta sisällöiltä sekä mahdollistaa lapselle mukavia mediakokemuksia ja -elämyksiä. Sopivina annoksina media voi myös olla perhettä yhdistävä harrastus.
Lapset ja media – Opas kasvattajalle käsittelee niitä mediaan liittyviä kysymyksiä, jotka usein askarruttavat kasvattajia. Oppaan ovat tuottaneet yhteistyössä Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskus, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Mediakasvatusseura.

Mediaterveisin Tiina-rehtori

Kouluun ilmoittautuminen
Huoltaja ilmoittaa lapsensa peruskoulun ensimmäiselle luokalle palauttamalla kotiin lähetetyn ilmoittautumislomakkeen koululle 28.1.2014 tai sähköisesti ajalla 20.1.-27.1.2014.
Siilinlahden koulun koulunkäyntialueen (Siilinlahti ja Päivärinne) kaikki lapset ilmoitetaan pääkoululle tiistaina 28.1. klo 14 – 17.

Siilinlahden koulun S-luokilla annetaan yksilöllistä opetusta kehitysvammaisille
tai muutoin kehityksessään laaja-alaisesti viivästyneille oppilaille. S-luokille
tulijat ilmoitetaan Päivärinteen toimipisteeseen tiistaina 28.1.2014 klo 8-10, osoite Kihmulantie 1.

A2 saksan valinta
Kolmansien luokkien oppilaille on jaettu vapaaehtoisen A2 saksan valintakirje. Valintalomakkeet palautetaan kouluun 27.2.2014 mennessä. Koulun väki keskustelee mielellään valinnasta, mikäli haluatte tukea päätöksen tekemisessä.

Koulukuvaus
Kuvaverkko järjestää oppilaiden koulukuvauksen 10.-11.2.2014 Siilinlahden yksikössä ja 12.2. Päivärinteen yksikössä. Kuvausaikataulu ilmestyy myöhemmin.

  • **

Terveisiä rehtorilta

Syyslukukausi alkaa olla jo lopuillaan ja koulutyössä valmistaudutaan talven tuloon. Käytävillä kaikuvat jouluiset laulut ja koulun piha on ensipakkasten jälkeen jäässä. Ensimmäinen kalenterin luukku avataan jo tällä viikolla.

Kuudennet luokat opiskelevat parhaillaan yrittäjyysteeman parissa. Opintokokonaisuuteen liittyy oppitunteja ja se huipentuu vierailukäyntiin Kuopion yrityskylässä. Yrittäjyyskasvatuskokonaisuuden tavoitteena on tutustua yhdessä eri ammatteihin palvelujen ja tavaroiden tuottajina.

Yrittäjyyteen kannustetaan koulussamme muutoinkin. Oppilaiden keskuudesta valitaan oppilaskunnan eli Koulukomitean edustajat ensi viikolla 3.12. pidettävässä vaalissa. Koulukomitea on tärkeä oppilaiden vaikuttamisen väylä. Pyrin ohjaavien opettajien kautta viemään asioita Koulukomitean keskusteluun ja toisaalta haluan kuulla, miten oppilaat toivovat koulun toimintaa kehitettävän. Toivon, että saamme kokoon innostuneen ja asioita eteenpäin vievän vaikuttajajoukon.

Olen viime aikoina ollut huolissani oppilaiden yhteistä omaisuutta kohtaan osoittamasta ilkivallasta. Koulun WC tilat, oppilaiden polkupyörät sekä aikuisten käyttöön tarkoitetut työtuolit ovat olleet ilkivallan kohteena. Tihutyön kohteeksi on joutunut myös koulussamme vieraileva kirjastoauto. Pyydänkin teitä vanhempia keskustelemaan koululaisenne kanssa vakavasti tästä ikävästä ilmiöstä. Myös koulun henkilökunta käy asiaa läpi luokissa oppilaiden kanssa. Uskon, että yhteistyöllä voimme viedä eteenpäin tätä asiaa.

Lunta ja hiihtokelejä odotellen haluan toivottaa teille kaikille hyvää ja iloista joulun aikaa.

Tiina-rehtori

Wilma
Wilman käyttö reissuvihkona on hyvin juurtunut koulun ja kodin yhteistyön välineeksi. Wilman käytössä pulmana on usein yritys kirjautua väärän kunnan Wilmaan. Muistathan kirjautua siilinjärveläisten koulujen wilmaan: https://wilmasiilipk.kuopio.fi tai koulun kotisivujen kautta.

Sibeliuslukion Joulushow
Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuripalvelut tarjoavat koulumme oppilaille Sibelius-lukion Joulushow:n 11.12.2013 koulupäivän aikana.

Siilinlahden Joulujuhla
Siilinlahden joulujuhlaa vietetään 18.12.2013 klo 18. Juhlaan kutsutaan esiintyvien luokkien oppilaat ja vanhemmat. Tervetuloa! Joulujuhla koulun väelle vietetään 19.12.2013 koulupäivän aikana.

Päivärinteen Joulujuhla
Päivärinteen joulujuhlaa vietetään 19.12.2013 klo 18. Tervetuloa!

Joulukirkko
Perjantaina 20.12.2013 osallistutaan joulujumalanpalvelukseen. Opettajat tiedottavat oppilaiden koulupäivän aikataulusta.

Laulajaiset
Syyslukukauden viimeistä koulupäivää vietetään joululaulajaisten merkeissä lauantaina 21.12.2013. Koulupäivä kestää 8-10. Huoltajia pyydetään välttämään oppilaiden saattamista koulun pihaan autolla. Aikaisempina vuosina viimeisen koulupäivän saattoliikenne on tukkinut Koulutien bussi- ja työmatkaliikenteen.

Joululoma
Joululomaa vietetään 23.12.2013-1.1.2014.

Hyvää joulua!

Siilinlahden koulun KOULUTIEDOTE 30.9.2013

Terveisiä rehtorilta
Siilinlahden koulun lukuvuosisuunnitelmassa painottuvat tänä vuonna turvallisuus, toiminnallisuus ja yhdessä tekeminen. Siilinlahden koulun johtokunta on hyväksynyt lukuvuosisuunnitelman kokouksessaan 11.9.2013. Suunnitelman tavoite- ja tekstiosuus on luettavissa koulumme kotisivuilla.

Turvallisuus. Siilinjärven kunnan perusopetuksen ja lukio-opetuksen opettajat kokoontuivat syyskuun alussa yhdessä pohtimaan turvallisuuskäytänteitä yhden iltapäivän ajaksi. Meidän koulun väki on päättänyt yhteisen iltapäivän keskustelun tuloksena keskittyä tänä vuonna pohtimaan toimintamalleja koulun sisällä sattuvien uhkatilanteiden sekä koulua ulkoapäin uhkaavien vaaratilanteiden varalle.

Tablet-laitteiden käyttöä lisätään kaikilla luokka-asteilla. Tavoitteena on edistää toiminnallisen oppimisen malleja uutta välinettä hyödyntäen. Laitteet on koettu mielekkäinä ja motivoivina oppimisen välineinä. Haasteena uuden välineen käytössä on tällä hetkellä sopivan tallennusfoorumin luominen. Koulumme tieto- ja viestintätekniikan tiimi pohtii sekä pedagogisia menetelmiä, että teknisiä sovelluksia oppimisen edistämiseksi.

Luokka-asteen opettajien yhteistyötä pyritään lisäämään oppimisen tuen parantamiseksi esimerkiksi joustavien ryhmittelyjen muodossa. Tämä on pyritty ottamaan entistä paremmin huomioon tila- ja lukujärjestysratkaisuja tehtäessä. Esimerkiksi kolmannet luokat ovat jo aloittaneet joustavat ryhmittelyt joissakin oppiaineissa tavoitteena oppilaan oppimisen tukeminen kunkin oppijan edistymisen mukaan.

Siilinlahden koulu on liikkuva koulu. Liikkuva koulu –henki pyritään juurruttamaan tämän lukuvuoden aikana hankkeesta toimintatavaksi siilinlahtelaiseen ajatteluun. Liikkumista pyritään edistämään erilaisin teemojen ja toimintaviikkojen muodossa. Turvallisia välituntiliikkumisen muotoja pyritään tukemaan.

Kouluaamut hämärtyvät pian. Nyt on tärkeää kaivaa varastojen kätköistä heijastimet heilumaan reppuihin ja hihoihin! Hyvää ja turvallista kouluvuoden jatkoa teille kaikille.

Tiina-rehtori

Kerhot
Kerhotoiminta on käynnistynyt hienosti. Saimme kaikki kerhot kokoon. Kerhojen ohjaajat ovat olleet yhteydessä koteihin aikatauluista. Muutama kerho toteutetaan valtavan suosion vuoksi vuoroviikoin. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset kerhoihin tapahtuvat suoraan kerhon ohjaajalle. Keväällä alkaviin kerhoihin ilmoittautumisesta tiedotamme vuodenvaihteessa.

Talent
Koulukomiteapäivänä 11.10.2013 koulumme kyvyt tulevat esiin TALENTtapahtumassa. Tapahtuma on oppilaiden aloitteesta syntynyt perinne, jossa oppilaat tuovat luovasti omaa osaamistaan esille pienten esitysten muodossa.

Syysloma
Syyslomaa vietetään viikolla 42 ma 13.10.-pe 17.10.2013.

  • **

Siilinlahden koulun KOULUTIEDOTE 28.8.2013

Terveisiä rehtorilta

Lukuvuoden koulunkäynti on lähtenyt hyvin käyntiin ja olemme saaneet koulun lähiympäristön Siilinpääntien ja Saharan kentän remontit valmiiksi. Haluan kiittää kaikkia koulun oppilaita hyvästä liikennekäyttäytymisestä tieremontin aikana. Koulun liikunnanopiskelussa ahkerassa käytössä oleva Saharan kenttä on remontoitu ja kunnostettu monipuolisen liikunnanopetuksen mahdollistavaksi liikuntapaikaksi. Nautitaan uudesta kentästä ja pidetään siitä yhdessä hyvää huolta!

Koulun kerhotoiminta käynnistyy jälleen viikolla 38 eli 16.9. alkaen. Kerhotarjotin on tänäkin vuonna hyvin monipuolinen ja innostava. Kerhotarjotin ja ilmoittautumislomake on jaetaan tämän ja huomisen aikana oppilaiden reppuihin. Toivon, että koulumme oppilaat osallistuvat ahkerasti kerhotyöhön. Välillä kerhon alkamista saattaa joutua odottelemaan. Valitettavasti koulu ei voi järjestää valvontaa odotteluajaksi, vaan kehottaa oppilaita käymään kotona tai mahdollisesti iltapäiväkerhossa tms odotteluaikana. Toivon, että kaikki perheet saavat asian järjestettyä.

Toivon teille kaikille aurinkoista lukuvuoden alkua ja liikkumisen iloa!

Tiina -rehtori

Lukujärjestyksen muutos

Siilinjärven kunnan opettajien koulutuspäivän vuoksi koulu loppuu koulumme oppilailla ti 3.9. klo 13. Taksikuljetuksessa olevailla oppilailla koulupäivä on normaalin lukujärjestyksen mukainen.

Vanhempainillat

5. luokkien vanhempainilta 10.9. klo 18 Ruokalassa

3.-4. luokkien vanhempainilta 17.9. klo 18 Ruokalassa

2. luokkien vanhempainilta (Siilinlahti) 19.9. klo 18 omissa luokissa

TERVETULOA

Johtokunnan kokous

Siilinlahden koulun johtokunnan seuraava kokous on Siilinlahden opettajainhuoneessa ke 11.9. klo 18.

---

Toukokuun KOULUTIEDOTE

Terveisiä rehtorilta
Kevät on tullut Siilinlahdelle. Jäät on lähteneet ja puiden silmut ovat puhkeamaisillaan. Varma kevään merkki ovat myös innokkaat koulutulokkaat, jotka kävivät keskiviikkona tutustumassa tulevaan opinahjoonsa tulevien opettajiensa johdolla. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi samalla, kun jätämme haikeat jäähyväiset koulumme isoimmille oppilaille, joilla tuntuukin olevan jo toinen jalka tulevan koulun oven välissä. Turvallista matkaa!

Rehtorin työssä kevät koostuu tulevan lukuvuoden valmistelusta. Valmistelutyöhön on tänä keväänä vaikuttanut Siilinjärven kunnan säästötavoite, joka koskettaa myös Siilinlahden koulua. Koulun tuntikehyksestä leikataan 30 vuosiviikkotuntia. Tämä näkyy oppilaan arjessa niin, että 3.-6. luokkien oppilaiden viikkotuntimäärä vähenee yhdellä tunnilla. Vaikka säästötavoite on tuntuva, uskon, että Siilinlahden koulu pystyy turvaamaan oppilaille laadukkaan perusopetuksen.

Haluan omasta ja koko Siilinlahden koulun henkilökunnan puolesta toivottaa teille kaikille hyvää ja aurinkoista kesää.
Tiina Simpanen, rehtori

Huoltajakyselyn tuloksia
Siilinjärven koulutoimi pyysi huhtikuussa teiltä huoltajilta mielipidettä koulun opetuksesta, oppilashuollosta ja kodin ja koulun yhteistyöstä. Siilinlahden koulun huoltajista 170 vastasi kyselyyn. Pääpiirteittäin Siilinlahden koulun huoltajat olivat tyytyväisiä kouluun ja opetukseen. Jonkin verran vastauksissa näkyi, että kaikesta koulun toiminnasta ei huoltajilla ollut riittävästi tietoa.

Huoltajat pitivät kodin ja koulun yhteistyötä tärkeänä ja arvostivat erityisesti vanhempainiltojen ja suullisen oppilasarvioinnin antia. Osa vastanneista koki oppilashuollon palvelut vieraammiksi, mutta kokivat yleensä saaneensa apua, kun oppilas sitä tarvitsi. Osa vastanneista toivoi koululaiselleen jonkin verran enemmän yksilöllistä oppimisen tukea.

Siilinlahden koulun henkilökunta kiittää vastanneita palautteesta ja hyödyntää kyselyn vastauksia koulutyötä kehitettäessä.

Skuutit ja skeitit
Kevät on tuonut skuutit ja skeitit välituntipihan toimintaan mukaan. Liikkuva koulu –hengessä haluamme tukea näitä liikuntamuotoja välitunneilla. Kuitenkin oppilaalla tulee olla pyöräilykypärä päässä näillä välineillä liikuttaessa.

Koulualueen ympäristön siivoustalkoot
Siilinlahden yksikön koulualueen siivouspäivää vietetään 16.5.2013 koulupäivän aikana. Oppilaiden on hyvä pukeutua siivouspäivään asianmukaisesti.

Kevätkirkot
Siilinlahden koulun luokat osallistuvat kevätjumalanpalvelukseen seuraavasti:
klo 9.00: Päivärinteen luokat, 1C, 1D, 3A, 3B, 3-4G, 6A, 5D, 6D, 2G, 3C, 4D
klo 10.00: 1G, 2C, 3D, 4A, 5B, 5C, 4C, 4B, 2D

Viimeisten koulupäivien aikataulut Siilinlahden yksikössä
ke 29.5. (kirkkopäivä)
klo 8-12: 1c, 1d, 3a, 3b, 3c, 4d, 5a, 5d, 6d
klo 9-13: 2c, 2d, 3d, 4a, 4b, 4c, 5b, 5c, 6a
to 30.5.
klo 8-12: 2c, 2d, 3d, 4a, 4b, 4c, 4d, 5b, 5c, 6a
klo 9-13: 1c, 1d, 3a, 3b, 3c, 5a, 5d, 6d
pe 31.5.
klo 8-12: 1c, 2d, 3a, 3c, 4a, 4b, 4c, 5a, 5c, 6d
klo 9-13: 1d, 2c, 3b, 3d, 4d, 5b, 5d, 6a, 6b, 6c
la 1.6.
kaikki luokat klo 8-10

Kevätjuhlat oppilaiden vanhemmille
PÄIVÄRINNE TO 30.5.2013 KLO 18
SIILINLAHTI esiintyvien luokkien vanhemmille PE 31.5.2013 KLO 18.00
TERVETULOA!

Lukuvuoden päättäjäiset la 1.6.2013
Koulupäivä kestää klo 8.00-10.00.
Ohjelmassa koulun väen kevätjuhla ja todistusten jako ja jäätelöt.

Kesälomaa vietetään 3.6.2013-11.8.2013

Uusi lukuvuosi alkaa 12.8.2013
Ensimmäisen koulupäivän pituus on klo 9-12.
RSS