Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Siilinjärvi > Siilinlahden koulu > << Koti >>

Siilinlahden koulu

Logo
YLLÄPITOON >>    
HYVÄÄ JOULUA
 

KOULUTIEDOTE

Huhtikuun koulutiedote on ilmestynyt.
 

AJANKOHTAISTA

Pääsiäinen

Pääsiäishartaus Siilinlahdella pidetään perjantaina 11.4. koulupäivän aikana ja Päivärinteellä 17.4.klo 11.15. Ortodoksioppilaiden pääsiäiskirkko ja -tapahtuma on 23.4.2014. Ohjelma: klo 10.00 kirkko, n. klo 11.30 kouluruokailu seurakuntasalilla ja n. klo 12.30 takaisin koululle.

Pääsiäisen ajan vapaapäivät ovat 18.4.-21.4.2014.

Vanhempainilta 2. luokkien oppilaiden huoltajille

Toiselta kolmannelle luokalle siirtymiseen liittyy paljon uutta sekä oppilaalle, että huoltajille. Kutsumme teidät vanhemmat yhteiseen vanhempainiltaan torstaina 24.4.2014 klo 18 Siilinlahden kouluun Salmin saliin. Tervetuloa!

Hassun pukeutumisen päivä

Koulukomitea järjestää vapun kunniaksi hassun pukeutumisen päivän vappuaattona 30.4.2014. Paras asu palkitaan!

Vapun ajan vapaapäivät 1.-2.5.2014

Vappu ja vapun jälkeinen perjantai 1.-2.5. ovat vapaapäiviä siilinjärveläisissä kouluissa.

Siilinlahdelle vuoden liikenneturvallisuusteko -palkinto
Itä-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä on valinnut Siilinlahden koulun liikennekasvatussuunnitelman ja SIILIN LIIKENNEOPPAAN vuoden itäsuomalaiseksi liikenneturvallisuusteoksi. Kunniakirja luovutettiin koulun edustajille tänään 3.12.2013 itä-Suomen ELY keskuksessa. Siilin liikenneopas on koulun ja kodin liikennekasvatuskäyttöön laadittu opas turvallisesta liikennekäyttäytymisestä koulussa, koulumatkoilla ja vapaa-ajalla. Siilinlahden koulussa työryhmään ovat kuuluneet Aimo Lohi, Helena Saastamoinen, Miia Arffman-Koistinen, Kristiina Silen ja Sonja Hiltunen. Lämmin kiitos työryhmälle sekä koko henkilökunnalle tärkeästä työstä.

Siilinlahden 6C mukana Yle Uutisluokassa
Siilinlahden 6C Yle Uutisluokka
Yle Uutisluokka
 
 

SIILIN LIIKENNEOPAS

Oppaaseen on koottu mielenkiintoista ja ajantasaista materiaalia Siilinlahden koulun ja oppilaiden koulumatkojen liikenneturvallisuusasioista. Siilin liikenneopas on tarkoitettu oppilaille, huoltajille ja opettajille. Opas avautuu parhaiten Mozilla Firefox- sekä Crome-selaimella.

LINKKI OPPAASEEN