Peda.net > Portal frontpage > Upper level portal >

Arton ja Mikan kehittämistehtävä

TO ADMINISTRATION >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Notice updated: 24.03.2017 14:36

Folder for developing work

pajulahdessa annettu kehittämistehtävä (kaikki tehtävät).
näistä kysymyksistä voi lähteä liikkeelle. tässä on paljon muiden kehittämistehtäviin liittyvää, mutta kokonaisuuteen ei pääse kiinni muulla tavalla.
mikä lopulta on meidän tehtävää selviää aikanaan.
 
Image
 
 

Discussion about Artos and Mikas ideas

Messages: 1
Latest: 27.11.2006 14:48
 

Arton blogi

tänään tuli paljon hyviä uutisia sulkiksen saralta. Poikkesin seuran treeneissä ja tuntui mukavalta nähdä täysi tohin ja meno tuommoisilla vähän mailaa pidemmillä nassikoilla, mutta ennenkaikkea ilahduin nuoretn valmentajien asenteista. Toinen tuli kiittämään kun sai lisätä osaamiseensa EA-taitoja, toiset olivat tohkeissaan tulevista kisoista ja leiristä. Kun tarvitsin apua tulevan viikonlopun cjs-tapahtumaan niin siihenkin löytyi apua. Lopullinen niitti tuli, kun lopulta 12 kotoa lähdettyäni taas palasin ja postin joukossa oli kutsu 11.12. Finlandia-talolle, jossa julkistetaan kohdeavustuksen saajat. PuiU on yksi saajista. Niimpä pitkän päivän jälkeen pakkasin laukkuni huomista varten ja päätin uhrata loppuillan sulkisasioille. Pienet asiatkin on joskus tehtävä ja tänään oli niiden vuoro.

Nyt on alkamassa viikon matkarundi ja voi olla, että sulkiselle ei silloin montaa ajatusta silloin jää, mutta sen jälkeen sitten.