Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Jyvässeudun liikunnan ja terveystiedon opettajat ry

YLLÄPITOON >>    

Yhdistyksen tapahtumakalenteri ja ilmoittautumiset

Tammikuu: Laskettelu- ja lautailukoulutus keskiviikkona 25.1.2012 klo 17.00-19.30 (uusi yritys=)
Jyvässeudun liikunnanopettajat ry, Keski-Suomen Osaava ja Laajavuoren hiihtokoulu järjestävät yhteistyössä laskettelu- ja lautailukoulutusta liikuntaa koulussa opettaville opettajille Laajavuoressa keskiviikkona 25.1.2012 klo 17.15 – 19.30. Kokoonnumme Laajiksen edessä (rinteiden puoleisen "rampin" alla). Osallistujan ei siis tällä kertaa tarvitse välttämättä olla kerhomme jäsen vaan riittää, että hän opettaa liikuntaa Keski-Suomalaisessa koulussa.

Koulutus on osallistujille maksuton. Keski-Suomen Osaava tarjoaa opetuksen ja hissilipun sekä tarvittaessa myös välineiden vuokrauksen, jos sinulla ei ole omia välineitä (sukset, lauta, kypärä). Ajatuksena on saada vinkkejä laskettelun (suksilla) tai lautailun opetukseen koulussa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös hieman hioa omia taitoja. Voit valita kiinnostuksesi mukaan kumpaan osallistut. Opettajina toimivat Laajavuoren hiihtokoulun hiihdonopettajat.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko laskettelun vai lautailun opetukseen, jotta voimme varata paikalle tarvittavan määrän opettajia. Mainitse ilmoittautuessa myös, jos tarvitset vuokravälineitä. Jos sinulla on oma KeyCard, niin otathan sen mukaan hissilipun latausta varten.

Tervetuloa!
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättynyt 23.1.2012 23:59