Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Hankkeet ja projektit > Keski-Suomen seudullinen verkostohanke > Koulutusmessut > Petäjäveden koulutusmessut >

Petäjäveden koulutusmessut

YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Motivaation merkitys oppimisessa Kaisa Aunolan luentodiat

 

Ohjelma

 

Pajatiedot

 

Pajoihin voi ilmoittautua ajalla:

01.09.-16.09.2011
 

Muista merkitä itsellesi muistiin ne pajat joihin ilmoittauduit. Kiitos!

 
 

Pajatiedot rtf-muodossa

 

Ilmoittautumisohjeet pajoihin

Valitse sivupalkista kaksi (2) itseäsi kiinnostavaa pajaa. Yhden A-pajoista ja yhden B-pajoista. Ilmoittaudu valitsemiisi pajoihin sivupalkissa hiirellä klikkaamalla ja antamalla pyydetyt tiedot. MUISTA KIRJATA ITSELLESI MUISTIIN VALITSEMASI PAJAT (esim. A3/B7).

Suurimpaan osaan pajoista on maksimiosallistujamäärät (20-25), joten kannattaa toimia heti kun ilmoittautumislinkit aukeavat. Jos ilmoittautumisen jälkeen näet viestin "Tervetuloa pajaan!" olet mahtunut ryhmään. Jos paja on täynnä, näet tiedon heti ilmoittautumisen alussa ja voit valita jonkin muun pajan.

Ilmoittautumislomakkeen täyttöohjeita osallistuville huoltajille:
Huoltajan ammattia ei tarvita, vaan voi kirjata esim. "huoltaja". Työpaikkakunta tarkoittaa huoltajien kohdalla sitä paikkakuntaa, jossa oma huollettava on koulussa.