Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Lentopallo

YLLÄPITOON >>    
Vanha Peda.net verkkoveräjä on suljettu 5.6.2017
Uusi Peda.net-palvelu löytyy osoitteesta:

https://peda.net

Kaikki kysymykset voitte lähettää osoitteeseen:

info@peda.net
Tiedote päivitetty: 07.06.2017 11:34
Kuva
 

Lentopallo, sinun lajisi?

Pielaveden lukio tarjoaa lentopalloilijalle mahdollisuuden yhdistää lukio ja lentopalloilijana kehittyminen. Huippuvalmennus ja ja huippujoukkue liigassa!

miika.krakin@pielavesi.fi
 

Lentopallolukio

 
Kuva
 
 
 

Kysymykset ja vastaukset

 
 

Pohjois-Savon urheiluakatemian jäsen lukio

Harjoittelumahdollisuudet

Kiinnostaako sinua huippu-urheilijan ura? Entä suora tie lukion penkistä yliopistoon ja samalla liigalentopalloilijaksi? Lukiomme tekee yhteistyötä Pohjois-Savon urheiluakatemian ja urheiluseura Pielaveden Sammon kanssa. Sammolla on tällä hetkellä miesten edustusjoukkue liigassa ja juniorijoukkueita. Paikkakunnalta löytyy hyvä urheiluhalli ja nykyaikainen kuntosali sekä huippuluokan valmennustietoa omaavat valmentajat.

Jokaiselle lentopallosta kiinnostuneelle nuorelle on tarjolla edellytykset tehokkaaseen harjoitteluun ja pelaamiseen Sammon joukkueissa omaan kehityskaareen sopivalla tasolla.

Lukio järjestää viikoittain lentopallolinjalaisille vähintään kahdet kahden tunnin aamutreenit ja Sampo järjestää iltatreenit. Molemmat toteutetaan ammattivalmentajan johdolla. Aikuisten sarjojen lisäksi Sammon vahva juniorityö tarjoaa pelaajille pelipaikkoja A- ja B-nuorten SM-sarjajoukkueissa.


rehtori 040 4894197
miika.krakin@pielavesi.fi