Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Sinervän koulukeskus

YLLÄPITOON >>    

Leirikouluun Kuusamoon

Kuudennen luokan oppilaat lähtevät leirikouluun Kuusamoon vkolla 35. Lauantaina 6.9. on koulupäivä. Pauliina Mäkelä tulee luennoimaan aiheesta 'lapset ja nuoret netissä'. Tervetuloa kaikki huoltajat mukaan kyseiseen koulupäivään!
Lukuvuositiedote lähtee koteihin tämän viikon loppupuolella.
 

Lukuvuosi 2014-15

Sinervän koulukeskus on Multian kunnan ainoa perusopetusta antava koulu. Oppilaita 1-9. luokilla on alkavan lukuvuoden alussa 174. Esiopetus on päiväkodin yhteydessä.

Koulun toiminta-ajatuksena on pyrkimys luoda lapselle/nuorelle edellytykset kasvaa vastuuntuntoiseksi kansalaiseksi turvallisessa ja yksilön erilaisuuden hyväksyvässä kouluyhteisössä.

Perusopetusryhmiä koulussamme on 10 ja opettajia 15. Teknistä työtä käy lisäksi opettamassa Raimo Keuruulta. Koulussamme on neljä koulunkäyntiavustajaa.

Olemme saaneet aluehallintovirastolta avustusta Liikkuva koulu -hankkeeseen. Lukuvuoden aikana tiedossa välituntiliikuntaa, ohjattua liikunnallisuutta Multian eri toimijoiden taholta yms. tapahtumaa. Lukuvuoden teemoina yhteistyö ja osallisuus. Luokka/ainerajat ylittävää yhteistoimintaa alakoulun puolella. Syksyn aikana Muumiaiheista toimintaa 1.-3. -luokilla ja 4-6. luokilla iltaman järjestelyä. Oppilaskunnan hallitus koostuu tulevana lukuvuonna myös alakoulun oppilaista.
 
 
Kuva
 

 

 

Lukuvuosi 2014-15

 
 

Kävijälaskuri

Website counter