Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Ajankohtaista

YLLÄPITOON >>    

Rehtorin kirje

Lokakuun kirje
Tervehdys kotijoukot!

Upea kesä on kääntymässä kohti syksyn harmautta. Tänä kesänä olemme saaneet nauttia poikkeuksellisen lämpimästä ja valoisasta säästä. Se on varmasti antanut meille kaikille voimia niin, että syksyn pimeät ja talven pakkaset voitetaan.

Säiden muuttuessa tulee myös vaatetuksen muuttua. Muistutankin, että keskustelisitte kotona sään mukaisen vaatetuksen merkityksestä ihmiselle ja ihmisen terveydelle.

Liikuntatuntien pitäminen ulkona on säiden puolesta riskialtista. Yhteinen sääntömme on, että koululla päätetään, pidetäänkö tunti ulkona vai ei. Sää voi vaihtua hyvinkin nopeasti.

Lokakuun toisella viikolla meillä on kirjallisuusviikko. Kaikilla luokilla tehostetaan lukemisharrastusta. Lukudiplomien suorittaminen on jo tuttu asia monille. Kirjallisuusviikon huipennus on läänintaiteilija, kirjailija, läänintaiteilija Marja-Leena Mäkelän vierailu koulussamme tiistaina. Hän opastaa lapsia kirjavinkkaukseen.

Koko koulun yhteinen vanhempainilta pidetään Aleksis Kiven päivänä, tiistaina, 10.10.2006 kello 18 koulun juhlasalissa. Marja-Leena Mäkelä johdattaa meidät ”kirjavinkkauksen” saloihin.

Olette kaikki tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan kirjoista ja lukemisesta.

Syysloma on viikolla 42, eli 16.-22.10.2006.

HUOM! Koululla on suuri määrä ”unohtuneita” vaatteita. Monet melko uusiakin. Onko Teillä jotain hukassa? Löytötavaroita säilytetään Masiinamajassa. Kirjallisuusviikon vanhempainiltana löytötavarat ovat nähtävän tekstiilikäsityö/englannin luokassa kello 17 alkaen.

Hyvää lokakuuta ja työn iloa kaikille