Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Suomalaisten terveydentila vaihtelee paljon asuinkaupungeittain. Sairaimmassa Kotkassa sairastetaan jopa puolitoistakertaisesti terveimpään Espooseen verrattuna. Turussa järkkyy mielenterveys, Kotkassa vaivaa dementia ja Lappeenrannassa uhkaa aivoverisuonitauti.
Terveysaseman vuodeosastolla on nykyisin 30 potilaspaikkaa, mutta muutoksia on luvassa. Nilsiän osalta on jo linjattu, että 20-paikkaisen vuodeosaston tilalla perustetaan 8-paikkainen hoivayksikkö.
Lapinlahtelaisyrittäjä voitti puheenjohtavaalin selvällä enemmistöllä. Hän on työvaatteita valmistavan Varpuke Oy:n toimitusjohtaja.
Suonenjoen Kino Rio avautuu perjantaina puolivuotisen tauon jälkeen. Teatterin uusi vetäjä odottaa avausviikonlopuksi runsasta yleisöä, sillä teatterin pelastuminen on noussut kaupungilla puheenaiheeksi. Myös teatterin pelastamista organisoinut lukiolainen sai palkinnon työstään.
Lukko teki huiman nousun Kuopiossa kahden maalin takaa kolmannessa erässä ja nappasi kolme pistettä tuloksella 2-3.