Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Tuomiokirkossa on päivän aikana käynyt parisenkymmentä ihmistä keskustelemassa pappien kanssa.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteeri Mirjam Kalland sanoo joidenkin perheiden kokevan, ettei apua saa, vaikka sitä tarvitsisi. Tähän on hänen mukaansa puututtava.
Peruspalveluministeri Susanna Huovisen mielestä perhesurmien käsittelyssä ei pitäisi syyllistää lastensuojelua. Pikemminkin pitäisi puhua ennaltaehkäisyn merkityksestä, hän sanoo. Kuopion epäiltyjä lapsisurmia ministeri pitää järkyttävinä.
Lapsisurmia tutkinut Anne Kauppi pitää tärkeänä, että kunnissa huomioidaan lapsiperheiden varhaiset palvelut ja pidetään huolta vanhempien mielenterveystuesta. Kauppi on erityisen huolissaan siitä, että mielenterveyspalvelut ovat usein lääkärin lähetteen takana.
Poliisi löysi kuopiolaisesta asunnosta lauantaina kaksi kuollutta lasta. Heistä toinen oli 2,5-vuotias ja toinen 1,5 kuukautta vanha. Poliisin mukaan asiasta ilmoitti lasten äiti.