Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Yhden maalin illan sankariksi Kuopiossa nousi Sami Mutanen, joka runnoi KalPan 1-0 voittomaalin Bluesista.
Vuoden 1944 tapahtumia ja sotakalustoa on esillä pienoiskoossa viikonloppuna Kuopiossa. Kurkistimme Suomen suurimpiin kuuluvaan pienoismallinäyttelyyn pienten sotilaiden perspektiivistä.
Kuopion kaupungin suunnitelmat Savilahden alueen muokkaamisesta pääsevät nytkähtämään eteenpäin, kun asevarikon alue Neulamäessä siirtyy Kuopion kaupungille. Alueella on tilaa tuhannelle asunnolle ja sen lisäksi sinne voidaan rakentaa toimistotaloja.
Latvojen kuivuminen ja pihkan valuminen ovat oireita kuusentaimikoita hävittävästä mustakorosta. Sienitauti on aiheuttanut tänä vuonna suuria tuhoja ainakin Pohjois-Savossa, jossa siitä ei ole aiemmin tiedetty juuri mitään.
Lukio oli remontissa vuoden verran, jolloin sille tehtiin täydellinen peruskorjaus ja samalla muun muassa luokkahuoneiden kokoja muutettiin. Lisäksi luokkahuoneet saivat uudet älytykit.