Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Pohjois-Savossa jatketaan jo tekeillä olevaa yli kymmenen tuhannen työntekijän mammuttiyhtymän valmistelua sote-uudistuksen lykkääntymisestä huolimatta. Soten lykkääntyminen ei aiheita suuria käytännön vaikutuksia Pohjois-Savossa.
Omia koneitaan ovat ryhtyneet tekemään paitsi mediayhtiöt, myös muun muassa erilaiset etujärjestöt. Osassa koneista näkyvyyttä saa myös rahalla.
Hallituksen esitykseen ehdotetut muutokset eivät perustuslakivaliokunnan mukaan ratkaisseet perustuslaillisia ongelmia.
Rakentajien asennemuutos katolle asennettaviin lumiesteisiin on muuttunut. Markkinoilla olevat mallit ovat myös huomattavasti parantuneet takavuosista.
Toistakymmentä maakuntaa virittelee omia kuntayhtymiä, vaikka sosiaali- ja terveydenhuollon sote-laki hakee edelleen muotoaan eduskunnassa.