Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Musiikin asiantuntijan mukaan vanhat, perinteiset joululaulut pitävät pintansa, koska ne muistuttavat meitä lapsuudesta ja tuttuudesta. Vaikka suurin osa suosituimmista lauluista on haikeita, Suomessa on myös erittäin rikas joululaulukulttuuri muuhun Eurooppaan verrattuna.
Savon Voiman asiakkaista yli 700:lla on ongelmia sähkön kanssa. Märkä lumi saattaa aiheuttaa uusia sähkövikoja sunnuntain aikana.
Sähköyhtiö Elenian viestintäjohtaja Heini Kuusela-Opas arvioi, että uusia sähkökatkoja voi syntyä tulevina päivinä, jos puustoon kertyy painavaa lunta ja puiden oksat taipuvat sähkölinjoille.
Sähkökatkoja on ollut lauantaina Pohjois-Savossa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.
Puihin kertyvä lumi saattaa aiheuttaa häiriöitä sähkönjakelussa myös joulun aikaan, arvioi PKS Sähkönsiirron toimitusjohtaja Arto Gylén.