Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Kuopion Järvipelastajilla on nyt käytössään Englannista hankittu pelastusvene. Katso, miten kellukereunainen vene kulkee Kallavedellä ensimmäisellä testiajolla.
Kuopion ja Siilinjärven väliä pääsee ajamaan hieman jouheammin, kun tietyöt vähenevät. Kallansiltojen kohdalla pääsee ajamaan vastedes kahdeksaakymppiä viikonloppuisin ja yhä useammin myös arkena.
Yhtymähallitus päätti, että henkilöstösäästöjä aletaan etsiä kaikin käytettävissä olevin keinoin. Talouteen tulee ensi vuonna 3,8 miljoonan euron lovi, ja nykyisen kulkujakauman perusteella henkilöstökuluihin kohdistuvat säästötarve on noin 2,6 miljonaa euroa.
Asiantuntijan mielestä pakotekriisi on saatu hyödynnettyä kaupan alalla hyvin. Valmistajalle brändivaikutus voi olla pitkäaikainenkin.
Esimerkiksi Itä-Suomessa poliisin tehtävät liittyen autoihin jätettyihin koiriin ovat moninkertaistuneet heinä–elokuussa viime vuoteen verrattuna. Poliisi uskoo kasvun johtuvan etenkin kesän poikkeuksellisen pitkästä hellejaksosta.