Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Keskustelu D-vitamiinitutkimuksista ja -suosituksista on saanut monet kansalaiset ymmälleen. Apteekissa on huomattu, että moni D-vitamiinivalmistetta ostamaan tullut ei ole varma siitä, minkälainen päiväannos paljon tutkittua vitamiinia pitäisi nauttia. D-vitamiinivalmisteissa on myös laaja hintahaarukka.
Uusi metsäkeskuslaki on tarkoitus saada voimaan jo vuoden 2015 alussa.
Vuonna 1988 syntynyt nainen jäi yli tuhat kiloa painavan pellettipaalin alle. Turma sattui perjantaina aamupäivällä.
Itä-Suomen hallinto-oikeus on pitänyt voimassa Kuopion hiippakunnan papin virasta erottamisen. Hiippakunnan tuomiokapituli irtisanoi papin sopimattoman käytöksen takia. Pappi oli esiintynyt työtehtävissä juopuneena.
Suonenjokisen Aallokon lastensuojeluyksikön johtaja kertoi työstään Yle Savolle. Voit kuunnella koko haastattelun täältä.