Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Valtakunnallisen suosituksen mukaan koululaisilla pitäisi olla puoli tuntia kiireetöntä aikaa syömiseen. Useissa paikoissa näin onkin, mutta joissakin kouluissa ruokailu lipsahtaa ahmimisen puolelle.
Raskaiden kuljetusten kestot on laskettu toisinaan niin tarkkaan, että matkan viivästyessä yritysten on lähetettävä toinen kuski vastaan ajamaan kuljetusta perille. Joskus pelkkä autoletkassa junnaaminen riittää panemaan työvuorojärjestelyt sekaisin.
Kun vielä muutama vuosi sitten hätäkeskukseen tuli 350 000 puhelua neuvonnan tai opastuksen tarpeessa olevilta asiakkailta, viime vuonna luku oli noin 150 000.
Palvelussa ovat mukana kaikki Suomen lukiot. Nettisovelluksella voi myös vertailla tuloksia kahden eri koulun välillä.
Yle uudistaa alueellista uutistoimintaansa televisiossa. Alueellisten tv-uutisten juontamisesta vastaa jatkossa kolmen henkilön pääjuontajatiimi Tampereen Mediapoliksessa.