Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Terveysteknologiayritys NewIcon on solminut kaupat israelilaisen apteekkiketjun kanssa. Jos pilotointi onnistuu, yrityksellä on hyvät mahdollisuudet jatkotoimituksille myös maan muihin apteekkeihin.
Opiskelijapaikkoja hakeneet saavat tietää viimeistään perjantaina korkeakoulujen yhteishaun tulokset. Kuopiossa uskotaan, että hakemusten käsittely sujuu ongelmitta – kunhan opiskelijat eivät ryntää nettisivuille yhtä aikaa.
OP-finanssikonserni avaa uudet sairaalat Tampereelle, Ouluun, Kuopioon ja Turkuun. Ensimmäistä Oma-sairaalaa on kiitelty tehokkuudesta.
Laivojen palo-ovia valmistava Parmarine on jättänyt tarjoukset kahden keskiviikkona varmistuneen laivatilauksen ovitoimituksista. Toteutuessaan lisäsopimukset toisivat uusia työpaikkoja Leppävirralle.
Toronto Maple Leafs on kaupannut Phil Kesselin Pittsburgh Penguinsiin. Kasperi Kapanen siirtyy kaupassa Torontoon.