Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Satama-alueelta katosi perjantain ja lauantain välisenä yönä arvokas ilmatäytteinen mainospullo. Teko taltioitui valvontakameralle.
Ruotsalaisen ysäritähden piti esiintyä Kuopiossa lauantaina. Artisti ilmoitti, että hän ei saavukaan paikalle henkilökohtaisten syiden vuoksi.
Putkivahvistimet ovat ottaneet takaisin paikkansa muusikoiden suosikkilaitteina. Tarjonta on laajaa, valmistajia on pienistä pajoista monikansallisiin teollisuusjätteihin. Etenkin käsintehdyt, yksilölliset laitteet ovat soittajien suosiossa. Pienellä pajalla Kuopiossa on juuri valmistunut vahvistin ZZ Topin Billy Gibbonsille.
Esimerkiksi putka ei ollut festivaalien vuoksi poliisin arvion mukaan erityisen kovassa käytössä. Keiteleellä puolestaan voro vei olutta huoltoasemalta.
Väinölänniemi täyttyi kolmattatoista kertaa järjestetystä Kuopio Rockista. Festivaalikansa ei antanut pilvisen taivaan häiritä menoa.