Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Kuopiossa tiistaina järjestettävässä susi-illassa käydään läpi maakunnan susitilannetta, susien aiheuttamia vahinkoja ja sitä mitä susikannalle pitäisi tehdä.
Kuopion satamassa sijaitsevaan Oy Gust. Raninin vanhaan kiinteistöön rakennetaan kymmeniä asuntoja. Rakennustyöt on jo aloitettu ja uusi asuinkiinteistö valmistuu kahden vuoden päästä. Katso miltä vanha mylly näyttää rakennustyömaan keskellä.
Kuopiossa on uudistettu useita iäkkäitä arvokiinteistöjä asumiskäyttöön. Seuraavan parin vuoden aikana uusia asuntoja saadaan ainakin neljään kohteeseen, muun muassa vanhaan myllyyn ja kouluun.
Viimeistelytöitä jatketaan vilkkaalla kadulla säiden salliessa vielä marraskuussa.
Maakuntaan muutti alkuvuonna harvinaisen paljon ihmisiä. Väestönkasvu on pitkälti Kuopion hyvän muuttovoiton ansiota mutta myös Suonenjoki, Pielavesi ja Rautalampi kirjasivat muuttovoittoa.