Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Savo-Karjala sai vaaleissa seitsemän sellaista kansanedustajaa, jotka eivät olleet eduskunnassa päättyneellä kaudella. Selvitimme, mistä uudet kansanedustajat ovat eri mieltä edeltäjiensä kanssa – vai ovatko mistään.
Monet eduskuntavaaleissa ehdolla olleet ovat kokeneet uhkaavia tilanteita ja ilkivaltaa. Poliisin mukaan ehdokkaiden ja kampanjoiden sabotointi on ilmiönä edelleen marginaalinen, eikä se ole juuri lisääntynyt viime vuosina. Syynä saattaa olla se, että kaikkea häiriköintiä ei ilmoiteta poliisille.
Sari Essayahin mukaan hän on saanut vaalituloksen jälkeen kyselyitä ehdokkuudesta puoluekentältä. Essayah keräsi eduskuntavaaleissa enemmän ääniä kuin Päivi Räsänen.
Saimaan suuret selkävedet ovat vapautumassa jääpeitteestään. Jäät jättävät jälkeensä rumaa jälkeä. Tuulen alapuolisilla rannoilla laiturit ja rantarakennelmat ovat saaneet kylmää kyytiä.
Luonnonvarakeskus perustelee vähennystarvetta noin 11 miljoonan euron sopeuttamistoimilla.