Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Ohjaaja Olli-Matti Oinosen mukaan nyt testataan, millaisia mahdollisuuksia elokuvista tuttu tekniikka tuo teatterinäytelmiin. Eniten jännitystä luo 400-päinen lasien kanssa kahisteleva lapsiyleisö.
KalPan pelaajat marssivat pudotuspeleissä haastatteluihin Carolina Hurricanesin lippis päässään. Joukkueenjohtaja ei suostu paljastamaan, mistä on kyse.
Miljardiluokan sellutehtaalle varattu tontti raukeaa lähipäivinä. Finnpulp on hakenut tonttivarauksiin pari kuukautta lisäaikaa, jotta se ehtii tehdä tarvittavat YVA- ja ympäristölupamenettelyt.
Monien tonnikalasäilykkeiden ainesosaluettelossa mainitaan vielä purkin sisältävän tonnikalaa. Tonnikaloiksi lasketaan kuitenkin monia lajeja, ja Suomessa myydään enimmäkseen boniittia. Jatkossa pakkausmerkintöjen on oltava entistä selkeämpiä.
Europarlamenttivaalien äänikuningatar Sari Essayah on kristillisten kärkiehdokas Savo-Karjalan vaalipiirissä. Puolueessa uskotaan, että jopa kaksi paikkaa on mahdollisuuksien rajoissa, mutta ennusteen perusteella ensimmäinenkin paikka on työn takana.