Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Kiuruvedellä sammutetaan sitkeää maastopaloa, jonka uskotaan kyteneen puuhun iskeneen salaman jäljiltä viime sunnuntaista lähtien. Parin hehtaarin kokoinen paloalue sijaitsee hankalakulkuisessa maastossa. Palon sammutus jatkuu läpi yön.
Kuopiossa ravintolat saavat pitää terassinsa auki asuinkiinteistöjen läheisyydessä myöhempään kuin pääkaupungissa on tapana. Asukkaiden mielipiteet otetaan huomioon, mutta Kuopiossa terasseista tulee sanomista vain harvoin.
22-vuotias kuopiolaisjuoksija Maria Räsänen on kilpaillut tänä kesänä säästeliäästi. Viime syksynä leikattu akillesjänne ei vaivaa enää, mutta ennätysvauhti on ollut vielä hakusessa.
Festivaaleilta on saatu lisääntyvässä määrin ilmoituksia taskuvarkauksista, jotka viittaavat ammattimaiseen toimintaan. Poliisin mukaan festarikävijöiden kannattaa harkita tarkkaan, pystyvätkö he pitämään huolen kaikista mukanaan tuomistaan arvotavaroista.
Alle 20-vuotiaita työttömiä oli kesäkuussa lähes neljännes edellisvuotta enemmän. Työttömiä työnhakijoita oli yhteensä Pohjois-Savossa kesäkuussa lähes 15 000.