Peda.net > Verkkoveräjien etusivu >
Logo
Lapinlahti
YLLÄPITOON >>    

Lapinlahden verkkoveräjä

Tämä Lapinlahden verkkoveräjä on Lapinlahden kunnan koulujen: Alapitkän, Martikkalan sekä Nerkoon koulujen yhteinen sivusto. Näiden koulujen omille kotisivuille pääset suoraan navigoinnista.

Kuntamme oppilaitosverkostoon kuuluu lisäksi Matin ja Liisan koulu, Paloisten koulu, Varpaisjärven koulu ja Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio http://lukio.lapinlahti.fi/etusivu.htm
 
 

YLE Uutiset | Savo

Kuopiolainen Jussi Vainionperä oli yksi neljästä suomalaisesta, jotka jaksoivat maailman kovimmaksi juoksukilpailuksi mainostetun Maraton des Sables'n alusta loppuun. 240 kilometrin aavikkomaraton oli olosuhteiltaan paljon rajumpi kuin mies osasi odottaa.
Rikos tapahtui Kuopiossa alkuvuodesta 2011. Tapahtumiin ei liittynyt väkivaltaa.
Aulis Rytkösen kuolema kosketti myös Toulousessa. Suomalainen teki vaikutuksen 1950-luvun jalkapallossa.
Keskiviikkona menehtynyttä Aulis Rytköstä on muistettu niin jalkapallolegendan kotikaupungissa Kuopiossa kuin maailmalla. Rytkösen nimeä kantavalle tielle oli ilmestynyt torstaina kukkia, kynttilöitä ja KuPS-huiveja. Myös KuPS kunnioittaa Rytköstä lauantain liigaottelussaan.
Iäkäs pariskunta katosi viime jouluna Kuopiossa Etelä-Kallavedellä. Mantereelle palaamassa ollut pariskunta hukkui heikkoihin jäihin.