Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Lahti > Koulut > Salpausselkä > Vanhempainyhdistys >

Vanhempainyhdistys

YLLÄPITOON >>    
Salpausselän koulun sivujen osoite muuttuu
Salpausselän koulun sivujen osoite muuttuu. Jatkossa koulumme sivut löytyvät osoitteesta:

https://peda.net/lahti/koulut/salpausselka

Tiedote päivitetty: 17.06.2014 11:14

Vanhempainyhdistys

Salpausselän koulun vanhempainyhdistys on jo yli kolmekymmentä vuotta vanha. Ensimmäiset dokumentit toiminnasta ovat vuodelta 1975. Vanhempainyhdistys on alusta lähtien toiminut aktiivisesti. Toiminnan tarkoituksena on tukea monin tavoin koulun työtä lasten ja nuorten hyväksi. Pyrkimys on edistää opiskelua, viihtyvyyttä ja turvallisuutta kouluympäristössä sekä tukea nuorten harrastuksia. Yhdistys jakaa stipendejä syksyn ylioppilasjuhlassa ja molempien koulumuotojen kevätjuhlissa. Yhdistys osallistuu projektien ja opintomatkojen toteuttamiseen sekä erilaisiin väline- ja tarvikehankintoihin. Varainhankinta tapahtuu pääosin vuokraamalla koulun parkkialuetta messu- ja urheilutapahtumien yhteydessä.

Hallitus toivoo uusia osallistujia parkkivalvontaan. Ei tarvita elinikäistä sitoutumista, yhdenkin kerran osallistuminen parkkivalvontaan auttaa jo paljon. Tervetuloa mukaan, samalla saa nauttia ulkoilmasta ja mukavasta seurasta!

Vanhempainyhdistys organisoi koulumme parkkialueen vuokrausta mm. Pelicans -kotipeleissä ja Salpausselän kisoissa. Pelicans -peleissä parkkivuorot ovat yleensä arkisin klo 17.30 - 18.30 ja la klo 16.00 - 17.00


Mikäli olet kiinnostunut tulemaan parkkivahdiksi, lähetä viesti osoitteeseen salppuri.vanhempainyhdistys@gmail.com tai ilmoita halukkuudestasi wilma-viestillä peruskoulun opettajajäsenelle, Kirsi Arvelalle.
Osallistuminen 1-2 kertaa vuodessa auttaa toimintaamme huomattavasti. Kaikki uudet ja vanhat osallistujat ovat tervetulleita parkkivalvontaan!

YHDISTYKSEN HALLITUS

Yhdistyksen hallitus lukuvuonna 2013-2014:

Puheenjohtaja: Satu Rinne
Rahastonhoitaja: Merja Saukko-Juuri
Sihteeri: Helena Rekola puh. 0405117222
Jäsenet: Eija Hovi, Sini Huhmarniemi (varapuheenjohtaja), Sanna Hirsimäki, Tanja Kallio
Opettajajäsenet: Kirsi Arvela (yläkoulu, parkkivastaava), Riitta Vuori (lukio)


SYKSYN 2013 TOIMINNASTA

Syksyn ensimmäinen kokous pidettiin 21.8. Vanhempainyhdistys järjestää koulun valokuvauksen, kuvauspäivä oli ma 26.8. Hinnat on neuvoteltu mahdollisimman edullisiksi kuvien tilaajille.
Uusintakuvauspäivä oli perjantaina 1.11. klo 9-11.


Vanhempainyhdistys kokoontui koulun neuvotteluhuoneessa syksyllä 2013 seuraavasti:
ti 17.9. klo 19
ti 15.10. klo 19 (Vuosikokous, uuden hallituksen muodostaminen)
ti 26.11. klo 19

Keväällä 2014 kokoonnumme:
to 23.1 klo 19
to 13.3. klo19
Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Vanhempainyhdistykselle on hankittu oma sähköpostiosoite: salppuri.vanhempainyhdistys@gmail.com. Yhteydenotot pyydetään toimittamaan tuohon osoitteeseen. Parkkivalvontaan voi ilmoittautua myös wilma-viestillä vanhempainyhdistyksen opettajajäsenille, peruskoulussa Kirsi Arvelalle.
 

Ajankohtaista

 

Sähköiset palvelut

 

Osoite


Näytä suurempi kartta