Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Iltis

YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Kunta järjestää koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa. Aamupäivä-toiminnasta vastaa päiväkoti ja iltapäivätoiminnasta koulutoimi. Kunta järjestää iltapäivähoitoa 1.-2. luokan oppilaille ja erityisopetuksessa oleville lapsille. Lisäksi hoitoryhmään on otettu mahdollisuuksien mukaan 3. luokan oppilaita. Toistaiseksi kaikki hoitoa tarvitsevat oppilaat ovat päässeet iltapäivähoitoon. Iltapäivätoimintaa on koulupäivinä Nopolan koululla klo 13-17. Ohjauksesta vastaa koulunkäynninohjaajat. Iltapäivätoiminnassa lapsilla on mahdollisuus leikkiin, pelaamiseen, askarteluun, ulkoiluun/liikuntaan, läksyjen tekemiseen ja lepäämiseen. Toiminnalla pyritään tarjoamaan mielekästä tekemistä iltapäivään, turvallisuutta sekä aikuisen läsnäoloa. Lapset saavat iltapäivähoidossa välipalan.

Vanhemmat voivat ottaa yhteyttä iltapäivätoiminnan vastaavaan 044-4597057 Pirkko Kotanen hoitoa tarvittaessa. Hoidosta peritään kuukausittain toimintamaksu 15t/kk maksu on 15€, enintään 40t/kk maksu on 35€ ja yli 40t/kk maksu on 60€.