Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Kotka > Vinkkiverkko > Vinkkiverkko Ning >>
Logo
YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

Vinkkiverkko iloisen oppimisen asialla

Vinkkiverkko on valtakunnallisen Avoimet verkostot oppimiseen AVO-hankkeen ja Opetushallituksen oppimisympäristöhankkeiden toteutus Kotkassa. Verkostoitumalla, vastaamalla kysymyksiin ja jakamalla vinkkejä vastavuoroisesti pyritään tukemaan osaamisen uudistumista ja verkottuvaa työkulttuuria kouluissa. Vinkkiverkko Ning antaa foorumin aihepiireittäin keskinäiseen pedagogiseen jakamiseen ja avunantoon. Oppimisen ja oivaltamisen iloa etsimään!
 

Verkottumista, vertaisvaihdantaa, kierrätystä: Vinkkiverkon Ning

Vinkkiverkko NingVerkko on tulvillaan hyviä ja hyödyllisiä sisältöjä sekä työvälineitä. Millä ajalla niitä etsisi? Ja miten seuloisi kaiken muun joukosta hyvät esiin? Kollegan vinkki on kullan arvoinen ja saattaa säästää suuren vaivan. Jaettu ilokin kaksinkertaistuu.

Vinkkiverkko on avannut kouluväelle aine- ja teemaryhmäsivuston, jolla on mahdollista perustaa ryhmiä ja liittyä niihin. Kollegoiden kokemuksista voi löytyä uusia oivalluksia omaan toimintaan. Sivuilla tiedotetaan myös ajankohtaisista maksuttomista koulutuksista. Tule mukaan! Kurkkiminen sallittua.

 

Vinkkiverkko lukiohankkeen tuloksia

 

Lisenssi

Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Ei-kaupalliseen käyttöön-Ei jälkiperäisiä teoksia 1.0 Suomi-lisenssi.
 
Kuva
 
Kuva
 

Ota yhteyttä!

Anne Rongas kuulolla. Ideoita, kysymyksiä, vinkkejä, palautetta ja muita viestejä kätevästi tällä lomakkeella. Sähköposti anne.rongas [at] gmail.com.
 

Ilmoitukset

RSS
 

Edu.fi uutisoi