Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä > TÄMÄ ON KONNEVEDEN SEURAKUNNAN ETUSIVU >>

KONNEVEDEN SEURAKUNTA

Logo
YLLÄPITOON >>    
 
Kuva
 
 

HUOMIO!

15.10. on srk-vaaliorganisaatiossa tehty päätös, että VAALIKONE avataan jälleen ehdokkaille vaaliin 9.11. saakka. Mm. teknisistä syistä aiheutuneita ongelmia on nyt mahdollista ratkoa ja korjata ja vielä ehtii siis harkitsijatkin mukaan. Teknistä tukea ei vaalikoneessa ole, mutta paikallisseurakuntien virastoista apua tarvittaessa löytyy.
Kaikki ehdokkat, riippumatta siitä, ovatko jo vaalikoneessa, ovat saaneet sähköpostiinsa tiedotteen ja toimivan linkin aiheesta tänään ke 15.10. puolen päivän hujakoilla.
Vaalikonepäivitykset latautuvat maanantaisin ja torstaisin.

17.10. tiedon mukaan kaikki ehdokkaat eivät vielä ole saaneet uusia linkkejä ja joillakin ne eivät toimi. Säätäminen jatkuu.

22.10. tiedon mukaan päätös pitää MTV:n ja Kirkkohallituksen Seurakuntavaalikoneen vastauskentät avoimena aina vaalipäivään saakka, on peruttu. Nyt vastaukset lukitaan 25.10. niiden osalta jotka ovat jo ehtineet vastata. Nyt ehdokkaiden päivitykset viedään vaalikoneeseen sunnuntaina 26. päivä lokakuuta, jotta ne ovat äänestäjien tiedossa ennakkoäänestyksen alkaessa. Uusien vastaajien antamat tiedot julkaistaan perjantaihin 7. marraskuuta kello 24 asti.