Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Konnevesi > Konneveden lukio > OPPIMISPELIT JA VIRTUAALISET YMPÄRISTÖT > Mobiilioppiminen >

Mobiilioppiminen

YLLÄPITOON >>    
Uudet lukiosivut rakenteilla!
https://peda.net/konnevesi/lukio
Tiedote päivitetty: 04.06.2014 13:51

Nokian MoMaths-projekti

Nokian Momaths -matikkaa kännykällä –projekti
Nokian kehittämä Momaths -matematiikan tukipalvelu on tarjolla suomalaisten lukioiden käyttöön. Palvelua on kehitetty Etelä-Afrikan oppilaitosten kanssa, jossa jo 50 000 opiskelijaa käyttää palvelua opiskelujensa tukena.

Keväällä 2011 Nokialla oli projekti, jossa harjoiteltiin matematiikkaa kännykällä. Silloin mukana oli neljä lukiota. Järjestelmä toimi kaikilla wlan-puhelimilla. Käytössä oli lukion ensimmäisen luokan neljän pitkän matematiikan kurssin oppisisällöt.

Konnevesi hakee kumppaneikseen lukioita, jotka lähtevät käyttämään kyseistä Nokian järjestelmää. Koska ilmaisia datapaketteja ei tarjota, täytyy opiskelijoilla olla omat datapaketit tai vaihtoehtoisesti koulussa/kotona on wlan-verkko, jossa järjestelmää käytetään.
Järjestelmä toimii kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä. lauri.pirkkalainen@konnevesi.fi , 040-5215838.

 

Vuoden 2012 projekti-infoa TERVETULOA MUKAAN

Kirje mukaan haluaville kouluille.
 

MoMath (Matematiikkaa kännykällä) Nokian, operaattorien ja neljän lukion projekti

 
 
 

Mobiilikokeiluja Konneveden yläkoulussa

 

Linkit Täppärien käyttöönottokokemuksiin

EduForum on uudenlainen tabletti-laitteista ja niiden opetuskäytöstä kiinnostuneiden info-portaali. Sivustolla kerrotaa hyviä vinkkejä opetukseen, appseistä, laitteista ja siitä, kuinka niitä kannattaa käyttää..