Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Keski-Suomen ELY-keskus >

Keski-Suomen ELY-keskus

YLLÄPITOON >>    

Keski-Suomen ELY - vastaa sivun sisällöstä. Sivun alustan tarjoaa Peda.net.

 
 
 

ELINIKÄINEN OHJAUS, NUORISOTAKUU JA VÄLITYÖMARKINAT

Keski-Suomen ELY-keskuksen näkökulmasta elinikäinen ohjaus, nuorisotakuu ja välityömarkkinat ovat toisiinsa liittyviä tehtäviä. Yhteistä näille kolmelle strategiselle kokonaisuudelle on, että kaikkiin näihin liittyy ohjaus, osallisuus yhteiskuntaan, omien vahvuuksien tunnistaminen, koulutus, uravalinta ja työllistyminen. Onnistuakseen näissä kaikissa tehtävissä tarvitaan moniammatillista verkostotyötä ja ennakointia. Kustakin strategisesta ohjauksen kokonaisuudesta on tarkemmin tietoa tehtävän omalla välilehdellä ja maakunnallisesta ennakointityöstä lisätietoa linkistä http://www.keskisuomi.info/.

Näillä sivuilla tehdään näkyväksi ja altistetaan arvioitavaksi Keski-Suomen ELYn tulokulma elinikäisen ohjauksen, nuorisotakuun ja välityömarkkinoiden kehittämiseen. Tarkoituksena on palvella ensisijaisesti julkisten toimijoiden verkostoa. Tämä sivusto on yksi keino, jolla Keski-Suomen ELY-keskus toteuttaa ohjauksen palvelujen kehittämistä ja ohjausosaamisen vahvistamista eri hallinnonaloilla. Ajattelumme kehittyy ja täydentyy koko ajan, siksi sivuilta on luettavissa kunkin ajankohdan silloinen tilannekuvaus.

Sivun oikeassa reunassa olevaan kalenteriin kootaan maakunnan toimijoille avoimia tilaisuuksia, koulutuksia ym., jotka liittyvät elinikäiseen ohjaukseen, nuorisotakuuseen tai välityömarkkinoihin.

Ohjauksen kehittämishankkeet voivat kertoa itsestään Valtakunnallisen ohjausalan osaamiskeskuksen sivuilla. Alla on linkki keskisuomalaisiin hankkeisiin.

 
 

Kalenteri

<<Maaliskuu>> <<2017>>
Ma Ti Ke To Pe La Su
09 1 2 3 4 5
10 6 7 8 9 10 11 12
11 13 14 15 16 17 18 19
12 20 21 22 23 24 25 26
13 27 28 29 30 31
Näytä: Menneet | Tulevat | Kaikki