Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Jyväskylä > Tikkakosken koulu > Koulun esittely >

Koulun esittely

YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36
Koulun uudet kotisivut otetaan käyttöön 10.11.2014
Koulun uudet nettisivut löytyvät osoitteesta https://peda.net/jyvaskyla/tikkakoskenkoulu . Näitä vanhoja sivuja ei enää päivitetä.
Tiedote päivitetty: 09.11.2014 19:03
 

Tilavaraukset (ulkoiset)

Täytä lomake ja palauta se Tikkakosken koulun apulaisrehtorille
 

 

Tikkakosken koulussa opiskelevat peruskoulun vuosiluokat 7-9. Oppilaita koulussamme on noin 300 ja lisäksi samassa rakennuksessa toimivassa lukiossa on noin 100 opiskelijaa. Oppilaita tulee kouluumme Tikkakosken alueen lisäksi mm. Puuppolasta ja Nyrölästä.

Koulumme toimintaa on kolmessa rakennuksessa, jotka sijaitsevat Tikkakosken Koulukadulla. Päärakennus sijaitsee osoitteessa Koulukatu 10, jossa sijaitsevat mm. kanslia, auditorio, ruokala ja suurin osa luokkatiloista. Päärakennuksen pihapiirissä on liikuntahalli, joka on ahkerassa käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Taito- ja taideaineiden opetustilat ovat läheisessä Luonetjärven koulussa omassa siivessään.