Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >
Logo
YLLÄPITOON >>    

Ajankohtaista

KOULUN TIEDOTE 2/07-08
KOULUTIEDOTE 2/07-08

Värikästä syksyä !
Syysloman alla tässä hieman tiedotetta syyslukukauden aikatauluista.

AIKATAULUJA
  • to 11.10. Kokonevan kokous
  • 15. - 19.10. syysloma
  • Marraskuussa: Mahdollisesti luokkien kirpputori
  • Viikoilla 44 ja 45 kulttuuria ja kansainvälisyyttä
  • torstai 29.11. klo 12 Itsenäisyyspäivän juhla
  • pe 21.12. klo 9.00 Jouluhartaus ja todistusten jako
  • ke 2.1.2008 koulu alkaa työjärjestyksen mukaan
KYSELY VÄLIPALASTA
Vanhempainilloissa kysyttiin mahdollisuutta järjestää oppilaille maksullinen välipala pitkinä iltapäivinä. Tällä viikolla on oppilaan mukana tullut kysely välipalasta. Kaupungin ruokapalvelu järjestää välipalan jos säännöllisiä välipalan syöjiä on tarpeeksi. Palauttakaa kysely halutessanne perjantaihin 12.10. mennessä.

VANHEMPAINTOIMIKUNTA KOKONEVA
Koulun vanhempaintoimikunta Kokoneva kokoontuu torstaina 11.10. klo 17.30 – 19.30. Asioina ovat luokkien kirpputoritapahtuma, oppilaitten valokuvausasiat ja ajankohtaiset kuulumiset. Myös varajäsenet ovat tervetulleita kokoukseen.

KOULUN OPPILASKUNTA
Tärkein tapahtuma sillä saralla oli viime viikon Lasten Parlamentin kokous. Mukana oli meidän koulultamme 4 oppilasta, 6. luokilta Paavo Väänänen ja Jimi Tamminen ja 5. A -luokalta Pessi Kangasmetsä sekä Noel Syvälahti.

Lisäksi koulumme oppilaat osallistuvat parhaillaan kaupungin ympäristön suunnitteluun merkiten ilmavalokuviin mielipiteitään Kortepohjan alueesta. Projektia vetävät Tuula 6B, Tiina 5A ja Päivi H 4A.

Ruokalaprojekti jatkuu: 5. ja 6. luokkien oppilaat ovat olleet syksyn ajan ruokalajärjestäjinä apuna ja valvojina ruokalassa.

Jyväskylän Lasten Parlamentin hallitukseen on valittu uutena jäsenenä koulustamme Noel Syvälahti, 5A.

Seuraava oppilaskunnan hallituksen kokous syysloman jälkeisellä viikolla.

UNICEF-KÄVELY
Lauantaina 6.10. luokat osallistuivat Unicef-kävelyyn, jolla tänä vuonna kerättiin avustusta Laosin lasten koulunkäyntiin ja elinolosuhteiden parantamiseen. Avustussummaa emme vielä tiedä, mutta kilometrejä kertyi kaikille oppilaille mukavasti ja joillekin jopa 8 km. Kiitos mukaan päässeille oppilaiden vanhemmille ja kiitos monille kävelyn sponsoroijille!

Syyskuun liikuntatapahtuman jouduimme perumaan kolean sään ja sateisuuden vuoksi. Kun Harjun kentällä ei ole mahdollisuutta käydä lämmittelemässä, päätimme peruuttaa tapahtuman ja ottaa sen uusiksi ensi keväänä.

LASTEN JA VANHEMPIEN SALIVUORO
Vanhempien ja lasten salivuoro 1-3 luokan oppilaille tiistaisin klo 18.30 - 19.30 on toiminnassa. Ovien aukaisijoiksi ja avainten haltijoiksi ovat lupautuneet oppilaitten vanhemmat Paula Mäkelä ja Pirjo Koski. Salivuoroon voi osallistua lapset yhdessä vanhemman kanssa. SYYSLOMALLA EI SALIVUOROA OLE.

Mannerheimin lastensuojeluliiton sivuilla on ohjeita suodatuksesta ja nettikäyttäytymisestä. Varsin hyödyllistä tutustuttavaksi meille vanhemmille!
http://vanhemmat.mll.fi/lapsetjamedia/viisaastiverkossa.php
http://www.tietoturvakoulu.fi/

Terveisin

Risto Rönnberg
rehtori