Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Joutsa > Joutsan yhtenäiskoulu > Tukitoiminnot > Tukioppilastoiminta >

Tukioppilastoiminta

YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

 

 

Tukioppilastoiminta lukuvuonna 2014-2015

Tukioppilastoiminta on peruskoulussa toimiva tukijärjestelmä, joka perustuu vertaistuen ajatukseen. Tukioppilas on tavallinen, vapaaehtoinen oppilas, joka haluaa toimia kouluyhteisön hyväksi ja auttaa muita oppilaita. Tukioppilaat saavat koulutusta, ja toiminnasta vastaa koulussa työskentelevä aikuinen ohjaaja. Tukioppilaat ovat 8.-9. luokkalaisia oppilaita, jotka koulutetaan toimimaan nuorempien oppilaiden kanssa ja heidän tukenaan. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää hyviä toverisuhteita, kouluviihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä koulussa.

Tänä lukuvuonna koulumme tukioppilaina toimivat seuraavat oppilaat:
8A Aleksi, Krista, Tuuli, Laura ja Inkeri
8B Viivi, Katariina, Johannes ja Atte
8C Oskari, Eetu T., Oona ja Veera

9A Jiro, Jussi, Liisa ja Wera
9B Erik, Samba, Anni, Kiia ja Wilhelmiina

Tukioppilaiden ohjaajana toimii Mikko Paappanen
 

Tukareiden joulukalenteri

Perinteinen tukareiden joulukalenteri piristi yhtenäiskoulun arkea tänäkin vuonna. Joulukalenteri tarjosi pieniä yllätyksiä jokaiselle koulupäivälle joulukuussa. Luokat 1.-4. osallistuivat kalenterin tapahtumiin aina maanantaisin. Luukuista paljastui tänä vuonna esim. tontunkuvien piilottamista ja etsimistä, karkkiarvontaa, joulupukin vierailu luokissa, glögitarjoilu, kilpailuja ja visailu sekä elokuva yläkoululaisille.

 

Pingisturnaukset ovat käynnissä

Taas on haussa eri luokka-asteiden pingismestarit. Auditorion pylväästä löytyy sekä säännöt että ottelukaaviot. Pelit pelataan välituntien aikana. Voittajille on luvassa mainetta ja kunniaa, muille osallistumisen riemua.
 

Tullaan tutuiksi -päivä

Tullaan tutuiksi -päivä
Tukarit järjestivät Tullaan tutuiksi -päivän seiskaluokkalaisille elokuun lopussa Pekkasten leirikeskuksessa. Päivää vietettiin erinomaisen hyvässä hengessä pelaillen ja leikkimielisesti toisiin tutustuen. Oppilaat ryhmäytyivät erilaisten tehtävärastien avulla, voimia koeteltiin köydenvedossa ja polttopalloa pelailtiin ryhmissä. Seiskojen vanhemmille on luvassa kuvia tapahtumasta 9.9. pidettävässä vanhempainillassa. Alla vielä päivän rasteilta ryhmien keräämät pisteet. Pisteitä sai yhteistoiminnasta ja hyvästä ryhmähengestä. Kolme voittajajoukkuetta sai makeat palkinnot ja kaikille osallistujille jaettiin tikkarit.

1. Pöllöt 52,5 pistettä
2. Ekin erikoiset 52
3. Timantit 51,5
4. Paahtoleivät 51
4. Tulitähdet 51
6. Kanat 50
7. FC Nimetön 49,5
8. Jussin orjat 49
9. Nimetön 47
9. Korvasienet 47

 

Toimintakalenteri

<<Toukokuu>> <<2017>>
Ma Ti Ke To Pe La Su
18 1 2 3 4 5 6 7
19 8 9 10 11 12 13 14
20 15 16 17 18 19 20 21
21 22 23 24 25 26 27 28
22 29 30 31
Näytä: Menneet | Tulevat | Kaikki
 

Tervetuloa Tukarikahvioon!

Tervetuloa Tukarikahvioon!
Tukarikahvio aukeaa tiistaina 19.8. Kahvio on auki yhtenäiskoulun toisessa kerroksessa tiistaisin ja torstaisin klo 13 välitunnilla. Tarjolla itse leivottuja pullia, kahvia ja pieniä herkkuja sopuhintaan. Kahvion tuotto käytetään koulun tukaritoimintaan.
 

Saitko kupongin Tukarikahvioon?

Saitko kupongin Tukarikahvioon?
Hyvä niin! Olet toiminut poikkeuksellisen hienosti koulumme arjessa ja olet kahvin ja pullan ansainnut. (Koulumme henkilökuntaan kuuluvat voivat myöntää kupongin, jolla oppilas saa kahviosta kaksi valitsemaansa tuotetta.)
 

Pöytäjalkapallopeli oppilaiden käytössä!

Pöytäjalkapallopeli oppilaiden käytössä!
Välituntipelirepertuaarimme on kasvanut jälleen yhdellä pelillä. Auditoriosta löytyvää peliä pystyy pelaamaan kahdesta kuuteen henkilöä kerrallaan ja kovalla käytöllä peli on ollutkin.
 

Välituntitoimintaa pingiksen merkeissä

Välituntitoimintaa pingiksen merkeissä
Tukareiden hankkima pingispöytä on osoittautunut erittäin suosituksi ajanvietteeksi
 

Ilmakiekkoa 3. kerroksessa

Ilmakiekkoa 3. kerroksessa
Tukarit hankkivat koululle ilmakiekkopelin. Kovaankin käyttöön tarkoitettu peli on ollut todellisella koetuksella nuorison keskuudessa, mutta pienien korjausten jälkeen peli toimii jälleen.
 
 

 


Kävijälaskuri