Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Joutsa > Joutsan yhtenäiskoulu > Tukitoiminnot > Tukioppilastoiminta >

Tukioppilastoiminta

YLLÄPITOON >>    

 

 

Tullaan tutuiksi -päivä

Tullaan tutuiksi -päivä
Tukarit järjestävät Tullaan tutuiksi -päivän seiskaluokkalaisille aina elokuussa. Perinteisesti päivää on vietetty hyvässä hengessä pelaillen ja leikkimielisesti toisiin tutustuen. Päivään on kuulunut ryhmäyttämistä erilaisten tehtävärastien muodossa, voimien koettelua köydenvedossa ja vaikkapa ryhmäpolttopallon pelaamista. Tänäkin vuonna päivä toteutetaan Pekkasten leirikeskuksessa. Kokonaisen koulupäivän kestävän teemapäivän tehtävänä on erityisen tutustuttaa seiskat toisiinsa sekä ylemmillä luokilla opiskeleviin tukioppilaisiin.
 

 


Kävijälaskuri

 

Tukioppilastoiminta lukuvuonna 2014-2015

Tukioppilastoiminta on peruskoulussa toimiva tukijärjestelmä, joka perustuu vertaistuen ajatukseen. Tukioppilas on tavallinen, vapaaehtoinen oppilas, joka haluaa toimia kouluyhteisön hyväksi ja auttaa muita oppilaita. Tukioppilaat saavat koulutusta, ja toiminnasta vastaa koulussa työskentelevä aikuinen ohjaaja. Tukioppilaat ovat 8.-9. luokkalaisia oppilaita, jotka koulutetaan toimimaan nuorempien oppilaiden kanssa ja heidän tukenaan. Tukioppilastoiminnan tavoitteena on edistää hyviä toverisuhteita, kouluviihtyvyyttä, yhteisvastuuta sekä turvallista ja kannustavaa ilmapiiriä koulussa.

Tänä lukuvuonna koulumme tukioppilaina toimivat seuraavat oppilaat:
8A Aleksi, Krista, Tuuli, Laura ja Inkeri
8B Viivi, Katariina, Johannes ja Atte
8C Oskari, Eetu T., Oona ja Veera

9A Jiro, Jussi, Liisa ja Wera
9B Erik, Samba, Anni, Kiia ja Wilhelmiina

Tukioppilaiden ohjaajana toimii Mikko Paappanen
 

Toimintakalenteri

<<Syyskuu>> <<2014>>
Ma Ti Ke To Pe La Su
36 1 2 3 4 5 6 7
37 8 9 10 11 12 13 14
38 15 16 17 18 19 20 21
39 22 23 24 25 26 27 28
40 29 30
Näytä: Menneet | Tulevat | Kaikki
 

Pöytäjalkapallopeli oppilaiden käytössä!

Pöytäjalkapallopeli oppilaiden käytössä!
Välituntipelirepertuaarimme on kasvanut jälleen yhdellä pelillä. Auditoriosta löytyvää peliä pystyy pelaamaan kahdesta kuuteen henkilöä kerrallaan ja kovalla käytöllä peli on ollutkin.
 

Tervetuloa Tukarikahvioon!

Tervetuloa Tukarikahvioon!
Tukarikahvio aukeaa tiistaina 19.8. Kahvio on auki yhtenäiskoulun toisessa kerroksessa tiistaisin ja torstaisin klo 13 välitunnilla. Tarjolla itse leivottuja pullia, kahvia ja pieniä herkkuja sopuhintaan. Kahvion tuotto käytetään koulun tukaritoimintaan.
 

Välituntitoimintaa pingiksen merkeissä

Välituntitoimintaa pingiksen merkeissä
Tukareiden hankkima pingispöytä on osoittautunut erittäin suosituksi ajanvietteeksi
 

Saitko kupongin Tukarikahvioon?

Saitko kupongin Tukarikahvioon?
Hyvä niin! Olet toiminut poikkeuksellisen hienosti koulumme arjessa ja olet kahvin ja pullan ansainnut. (Koulumme henkilökuntaan kuuluvat voivat myöntää kupongin, jolla oppilas saa kahviosta kaksi valitsemaansa tuotetta.)
 

Ilmakiekkoa 3. kerroksessa

Ilmakiekkoa 3. kerroksessa
Tukarit hankkivat koululle ilmakiekkopelin. Kovaankin käyttöön tarkoitettu peli on ollut todellisella koetuksella nuorison keskuudessa, mutta pienien korjausten jälkeen peli toimii jälleen.