Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Jyväskylän kristillinen opisto > Työelämäpalvelut >

Työelämäpalvelut

YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TYÖELÄMÄPALVELUIHIN!


Työelämäpalvelut on perustettu Jyväskylän kristilliselle opistolle syksyllä 2004. Opetushallitus on myöntänyt oppilaitoksemme koulutuksen järjestämislupaan maininnan erityisestä työelämän kehittämis- ja palvelutehtävästä. Työelämäpalveluiden keskeisenä tehtävänä on palvella yrityksiä, julkisyhteisöjä ja järjestöjä.

Tarjoamme monipuolista koulutusta ja toteutamme erilaisia kehittämishankkeita yhteistyössä työelämän ja järjestöjen kanssa. Lisäksi tuotamme monipuolisia hyvinvointipalveluita esim. kouluille, järjestöille, lapsiperheille ja maahanmuuttajille. Palvelujemme suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on kiinteä vuorovaikutus yritysten, julkisyhteisöjen ja järjestöjen kanssa.

Työelämäpalvelut tarjoaa:

  • Osaamiskartoitukset (seurakunnat, varhaiskasvatus, lastensuojelu)
  • Työhyvinvointikartoitukset
  • Työelämäohjausta
  • Tilauskoulutukset
  • Kumppanuutta kehittämistyöhön
Työelämän verkostoitumista vauhdittamaan olemme ottaneet käyttöön ns. työelämäpassin. Kun yritys, yhteisö tai järjestö tekee kanssamme yhteistyötä esim. osallistumalla koulutussuunnitteluun, näytönarviointiin, ohjaamalla työssäoppimista tai projekteja, tarjoamme sille vastapalvelukseksi yhteistyöpassilla henkilöstökoulutusta tai luentoja esim. työssä jaksamisesta.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme Työelämäpalvelut.
Tai ota yhteyttä:
Osaamispäällikkö Sirkka Salvi
Puh. +358 (0)50 389 9648
Sähköposti: sirkka.salvi@jko.fi
 
Kuva