Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Jyväskylän kansalaisopisto > Yleissivistävä opetus > Kielet > Japani >

Japani

YLLÄPITOON >>    

 

 

Japaninkurssit 2011-2012. Tärkeitä tiedotusasioita.

Kurssit jatkuvat taas syyskuun alussa, tervetuloa!

Pedanetin Japani-osion tärkein tehtävä on tiedottaa tunneilla käsitellyt asiat poissaolleille. Jos olet tunnin jälkeen unohtanut kotitehtävät, voit tarkistaa asian täällä omaa kurssiasi vastaavan otsikon alla. Linkkien kautta pääset kertailemaan, harjoittelemaan ja muuten vain katselemaan kaikkea Japaniin liittyvää.
...........................................................................................................................................


日本語、頑張ってね!にほんご、がんばってね!

Onko tietokoneellasi mahdollista nähdä ylläoleva japaninkielinen teksti? Jos ei, ainakin windows-käyttäjiä saattaa auttaa seuraava ohje: pitää valita japani käyttöön kielivalikoimasta TAI jos japanin kieltä ei ole alkuunkaan asennettu, pitää asentaa ”japanese IME”. Tämä tapahtuu näin:

katso language barista tai windowsin regional and language optionsista, onko siellä mahdollista valita ”japanese”. Jos siellä ei ole japania listassa, pitää ladata japanese IME microsoftin www-saitilta.
.........
Japanin kieli-vaihtoehdon voi saada XP:n service-pack -cd:ltä.
.........
Control-panelin kieliasetuksissa on sitten onnistuneiden asetusten tuloksena japanin kieli yhtenä vaihtoehtona

Lisätietoa japanin kielen käytöstä tietokoneella saat linkkivalikosta tuosta alapuolelta.

....
Opettajan oma linkki opetuskäyttöön: https://minnanokyozai.jp/kyozai/crosssearch/search/en/render.do
 
 

Todistus kurssin suorittamisesta

TODISTUS kurssin päätyttyä
Korvaavia opintoja varten todistus on ilmainen. Todistuksen voi saada, kun ilmoittaa ajoissa ennen kurssin loppua opettajalle. Todistus tulee postissa ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Ne todistuksen haluavat, jotka eivät ole koululaisia tai opiskelijoita, hakevat todistuksensa pääkirjastolla olevasta opiston toimistosta ja maksavat todistuksensa.
Todistuksessa näkyy läsnäolotuntimäärä. Jos tulet myöhässä tunnille, varmista lopussa, että läsnäolosi tulee merkityksi päiväkirjaan.

Todistuksista vastaa opiston toimisto, ei opettaja.