Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Edellisen tason veräjä >

Salla Lehtinen

YLLÄPITOON >>    
Vanhat Peda.net palvelut suljetaan 5.6.2017
Peda.netin vanhat palvelut (OPSpro, Verkkolehti, Veräjä ja Oppimappi) suljetaan 5.6.2017. Mikäli haluatte säilyttää vanhoissa palveluissa olevat sisällöt itsellänne, tulee ne siirtää uuteen Peda.net-palveluun viimeistään toukokuussa 2017. Nykyinen Peda.net-ympäristö tarjoaa kaikille vanhojen Peda.net-palveluiden käyttäjille monipuolisemmat työkalut sekä yli 200 kunnan yhteistyöverkoston. Voit tutustua uuteen ympäristöön osoitteessa:

https://peda.net

Kaikki kysymykset sisällön siirtämisestä ja uudesta Peda.net-ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

Tervetuloa uuden ja monipuolisen Peda.net-palvelun käyttäjäksi!
Tiedote päivitetty: 24.03.2017 14:36

29.3

29.3
banneri
 

Päiväkirja

24.3.

Tässä olisi torstain ja perjantain suunnitelma.

TO: Teen leiskaa ja kerään mateeriaaleja
PE: Kuvataan portfolioon tulevia kuvia

Olin kyllä kirjoittanut pitkät pätkät tästä aikataulusta mutta nähtävästi se ei ole tallentunut.
Joten kirjoitan nyt sen uudelleen.

Torstai meni ihan hyvin vaikka mitään ei oikeastaan saanutkaan aikaan sillä luomisen tuska yllätti minut sekä Jennan. Katsottiin sivulta mm. http://designm.ag/inspiration/portfolio-sites/ http://www.smashingmagazine.com/2008/11/26/50-beautiful-and-creative-portfolio-designs/ malleja mutta mikään ei miellyttänyt silmää. Tai oikeastaan löysin parikin hyvää ja aloin työstämään leiskoja niistä, mutta kuinkas sitten kävikään kyllästyin niihin jo heti kättelyssä.

Perjantaina kuvasimme Annukan, Jennan ja Pian kanssa studiossa ja se meni vallan hyvin. Kaikki saivat haluamansa ja tästä on hyvä alkaa tekemään ihan uutta leiskaa.

29.3.

Tänään sain kuvat jotka ottimme perjantaina ja aloitin suunnittelemaan kokonaan omaa ulkoasua. Tulin siihen tulokseen että turha sitä on suoraan matkia ja kopioida jonkun muun jo valmiiksi suunnittelemaa portfoliota. Näin saan omasta portfoliostani juuri minun näköiseni. Bannerin sain jo suunniteltua ja se on pientä hiontaa vaille valmiina. Huomenna aloitan portaalin kasaamisen fashillä, tai se ainakin on suunnitelmissa.

30.3

Jäin täksi päiväksi kotiin koska luulin noroviruksen iskeneen mutta ei se tainnut se ollakkaan vaan jotain muita epämääräisä mahanpuruja. Mutta tein tänään kotona photoshopilla leiskani valmiiksi ja huomenna voin aloittaa flashin teon. Vielä olisi videomateriaalit hakusessa mutta eiköhän nekin tässä joku päivä vielä löydy. Joten huomiseen!

31.3

Tänään sain tehtyä flashiin jo etusivun valmiiksi tietenkään siinä ei vielä lue tietoja minusta, koska meinaan tehdä sen vasta viimeisenä. Huomisen aikataulusta voisin sanoa vaikka sen verran että aloitan valokuvaus sivun gallerian kasaamista. Jonka mienaan saada aikaiseksi.

1.4
Hauskaa aprillipäivää! Tänään sain flashiäni valmiiksi jo jonkin verran mutta en ihan koko galleriaa. Tästä on hyvä jatkaa pääsiäisen jälkeen!

6.4

Hahaha! Voi ei.... Luulin että tänää on maanatai mutta olikin tiistai:D
Mutta nyt itse asiaan, tässä olisi tämän viikon toimintasuunnitelma.
TI-KE: jatkan siihen mihin jäin 1.4 elikkä gallerian valmiiksi saaminen on tämän ja keskiviikon ohjelmassa.
TO-PE: Gallerian pitäisi olla valmiina ja siirryn graafistentöiden gallerian tekoon. Jos perjantaina on toinen galleria on valmiina kerkeän laittaa vielä kirjoitelman flashiini.

12.4

Tänään yritin tehdä lightboxii mutta ei siitä mitään tullu... olen masentunut.

13.4
JIIHAAAA!!! mun lightbox toimiiii!!!!!! elikkä tänään olen ahkeroinut sen kanssa ihna hurjasti ja osaan jopa jo itse ratkaista ongelmia! Olen tyytyväinen itseeni ja portfoliooni! Yhden jutun tekisin kyllä toisin jos voisin aloittaa alusta ja se olisi se että ei olisin kannattanut luottaa siihen että kyllä sitä aikaa vielä on sillä ei sitä kyllä itseasiassa enään ole kuin pari päivää.

14.4

Tänään sain kummatkin galleriani toimimaan :) Autoin myös Annukkaa linghtboxin teossa. Huomenna olisin tarkoituksena laittaa videot pyörimään ja kirjoittaa etusivu puhtaaksi.... JIIHAAA saan tämän valmiiksi viimein!

15.4
Portfolioni on viimeistä silausta valmiina ja huomenna viimeistelen sen kotonani, elikkäs kuvista ja videoista puuttuu vielä tietoja mutta se hoituu nopeasti! Haluaisin kyllä kiittää Anu-maarittia, jennaa ja pia minun neuvomisesta! ja olen mää itekkin vähän päässyt sitten neuvomaan toisille ko tytöt on aluksi näyttänyt miten se tehdään!

16.-17.4
Nyt se on valmis! HUH! printtiversion väsään heti huomenna töiden jälkeen. Olen oppinut flashiä ehkä enemmän kuin koskaan näinä kahtena päivänä. Harmi tosiaan että alan käsittää mistä tässä ohjelmassa on kyse vasta nyt... Mutta jos ollaan positiiviä niin parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Itse asiassa oli hyvä oppimisen kannalta että jätin tämän niin viime tippaan sillä näin minun on ollu pakko kokeilla ja ottaa selvää itse kaikista asioista. Sen saattaa kyllä nähdä että olen tämän itse väkertänyt :D mutta eikös se tarkoituskin ollut että näytän mitä minä itse osaan! ja tämän minä osaan. Olen myös miettinyt paljon sitä että mitä tekisin toisin koko tänä kolmena vuonna näinä kahtena päivänä ja tullut siihen tulokseen että turhan häseltämisen olisin voinut jättää vapaa-ajalle niin olisin säästynyt omat ja muidenkin hermot monta kertaa.. jälki viisaana on hyvä puhua... Kirjoitan vielä huomenna lisää siitä printtiversiosta, nyt hyvää yötä!