Peda.net > Verkkoveräjien etusivu > Kuopio >

Kuopio

YLLÄPITOON >>    

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue

 
 
 

Opetushallituksen ajankohtaiset uutiset

 

Koulutoimen uutiset (Yleiset)

RSS
 

Koulutoimen uutiset (Sisäiset)

RSS
 

Kop, ajankohtaiset tiedostot (Yleiset)

Kuopion kaupungin lasten ja nuorten taiteen perusopetusta esittelevä Taidetujaus järjestetään jo viidennen kerran Kuopion kaupungintalolla lauantaina 15.11.2014 klo 11-14. Ohjelmassa on musiikki- ja tanssiesityksiä sekä käsityö- ja kuvataidetyöpajoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa näkemään, kokemaan ja tekemään itse!
Kuopion kesäkauden avajaisissa lauantaina 24.5.2014 käynnistyy torilla klo 11 kampanja, jossa kuntalaisia innostetaan aktiiviseen arkeen ja liikunnalliseen elämään. Haastamme asukkaat hyppäämään ruutua torilla ja käynnistämään kolmen kaupungin välisen kilpailun.
Kuopion kaupungin julkisissa rakennuksissa ja virkistysalueilla ilkivaltaa ehkäistään yhteisvoimin koulujen, perheiden, asukkaiden ja poliisin kanssa.
Uusittu!
RSS
 

Kop, ajankohtaiset tiedostot (Sisäiset)

Yks, kaks, hyppy! –kampanja haastaa koulujen oppilaat ja henkilöstön osallistumaan ruutuhyppyvideo-kilpailuun ja tavoittelemaan 500 euron lahjakorttia.
Jenni Karhusen näyttely Taito-Shopissa.
Diaesitys koulujen opetuskäyttöön! Esitys liittyy ilkivallan vastaiseen kampanjaan, josta on julkaistu jo Kolme tarinaa ilkivallasta -video.
Diaesitys pdf-tiedostona koulujen opetuskäyttöön! Liittyy ilkivallan vastaiseen kampanjaan, josta on julkaistu jo Kolme tarinaa ilkivallasta -video.
Ohje linkitetty tietoturvasivulle. Ohjeen tarkoituksena on antaa lukijalle, pilvipalveluhankintaa tai käyttöä suunnittelevalle, yleiskatsaus pilvipalveluista ja niiden hankintaan ja käyttöön liittyvistä riskeistä ja ongelmista.
Sairaan lapsen hoito koulupäivän aikana
Viikonloppuna internetiin vuodettujen puolen miljoonan kotimaisten sähköpostiosoitteiden vaikutukset.

Hyvinvoinnin edistämisen ja kasvun ja oppimisen viestintäverkon lokakuun muistio, jossa uudistuksiin liittyvää aineistoa. Viestintäverkon tiedot ja muistiot SiNetin sivulla Viestintä -> viestintäverkko.

Kasvu ja oppiminen s. 6
Hyvinvoinnin edistämisen palvelualueen tehtävä- ja henkilöstötietoja
RSS